Τρίτη 17 Μαΐου 2011

''ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ'' ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Αναδημοσίευση άρθρου από το www.iskra.gr

ΟΛΙ ΡΕΝ: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

 «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ»!
Ο Όλι Ρεν έχει πάψει να συμπεριφέρεται ως Κοινοτικός Επίτροπος και κινείται όλο και περισσότερο ως διατεταγμένος από την «σατραπεία» της Κομισιόν δικτάτορας της Ελλάδας.
Είναι τραγικό αλλά αυτό, σχεδόν αβίαστα, καταδεικνύουν τόσο το ύψος όσο και το περιεχόμενο των δηλώσεών του για τη χώρα μας, που μοιάζουν περισσότερο με στρατιωτικές διαταγές ομοφωνίας στο μνημονιακό δρόμο λεηλασίας που διαρκώς κλιμακώνει η Κομισιόν!

Ο κ. Ρεν εμφανίζεται δυσαρεστημένος με τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση του ελληνικού μεταρρυθμιστικού προγράμματος. «Δηλώνω ρητά και καθαρά: η Ελλάδα πρέπει να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και να διασφαλίσει ότι θα υλοποιηθεί πλήρως το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt».
Επιπλέον, ο επίτροπος θεωρεί «απολύτως απαραίτητο» τα πολιτικά κόμματα να τερματίσουν τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις για την εφαρμογή του προγράμματος. «Είναι πλάνη να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση στο πρόγραμμα οικονομικών μεταρρυθμίσεων», υπογραμμίζει.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Welt Online», παρά το γεγονός ότι η έκθεση προόδου της τρόικας αναμένεται να καταγράφει σημαντικές ελλείψεις, ΔΝΤ και ΕΕ θα χορηγήσουν στην Ελλάδα την επόμενη δόση της βοήθειας. «Ενόψει της δραματικής κατάστασης, δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, επικαλούμενο πηγή που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις.


Πηγή:www.iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: