Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Μόνο το Κ.Κ.Ε. όρθωσε ανάστημα στο ψεύτη Πρωθυπουργό.Όλοι οι άλλοι τρέχουν στη συνάντηση !



Συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, πλην της Αλέκας Παπαρήγα, θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με αντικείμενο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που θα κατατεθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας.


Θα έχει προηγηθεί τη Δευτέρα στις 12:00, η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στη Βουλή.

Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί την Τρίτη στις 10:30 με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, αν και προσκλήθηκε, ανακοίνωσε ότι δεν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Μετά τον πρόεδρο της ΝΔ, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 12:15 με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη και στις 13:30 με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια, στις 14:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη και τέλος στις 15:30 με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.


Πηγή:www.in.gr-Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

Giannis Pit. είπε...

Πολύ σωστή απόφαση από την ηγεσία του ΚΚΕ...!!! Μια απόφαση που έπρεπε να είχε ληφθεί εδώ και πολύ καιρό από τις παλιότερες συναντήσεις με τον Πρόεδρο της "δημοκρατίας" και τον "πρωθυπουργό". Είναι ένα βήμα στο ανέβασμα του διαχωρισμού της θέσης. Περιμένουμε το επόμενο.