Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Συγχαρητήριο μήνυμα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα προς τον ΓΓ της ΚΕ του ΑΛΕΛ Α. Κυπριανού.


Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απέστειλε προς τον ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:

«Αγαπητέ σύντροφε,
Συγχαίρουμε τα μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ για το θετικό αποτέλεσμα που σημείωσε το κόμμα σας στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές με αύξηση του ποσοστού, των ψήφων και των εδρών του.
Αυτό το αποτέλεσμα συνιστά σημαντικό πολιτικό γεγονός, γιατί επιτεύχθηκε σε δύσκολες συνθήκες παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης καθώς και σφοδρής επίθεσης εναντίον του ΑΚΕΛ από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, για τις θέσεις του αρχών ενάντια στο ΝΑΤΟικό κατασκεύασμα του «Συνεταιρισμού για την Ειρήνη» και για μια βιώσιμη και αποτελεσματική λύση του Κυπριακού προβλήματος.

 Με την ευκαιρία θέλουμε για άλλη μια φορά να σας διαβεβαιώσουμε ότι το ΚΚΕ παραμένει αλληλέγγυο στον αγωνιζόμενο Κυπριακό λαό. Θα συνεχίσει να στηρίζει με αποφασιστικότητα τις θέσεις για μια Κύπρο ενιαία, ανεξάρτητη, σε μια ομοσπονδιακή, διζωνική, δικοινοτική λύση, με μία και μόνη κυριαρχία και διεθνή προσωπικότητα, χωρίς ξένες βάσεις και στρατεύματα, κοινή πατρίδα των Τουρκοκυπρίων και Ελληνοκυπρίων, χωρίς ξένους εγγυητές και προστάτες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: