Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΔΗ.Κ.ΚΙ.: Nα φύγει η κυβέρνηση και το καθεστώς της πείνας και ξένης κατοχής


 
Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο (Νέο ΕΑΜ) – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ - Άλλη εξουσία. ΤΩΡΑ !


Με τα νέα μέτρα που αποφάσισε αλλά δεν τολμά να ανακοινώσει η κυβέρνηση και οι ξένοι πάτρωνες της (τα αρπακτικά του 4ου Ράιχ και της σπείρας του ΔΝΤ) αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα πειθαναγκάζεται σε μια πορεία τεχνητής, ελεγχόμενης οικονομικής πτώχευσης.
Και ο πλέον αδαής περί των οικονομικών γνωρίζει ότι με τη ληστρική αφαίμαξη μισθών, ημερομισθίων, συντάξεων, επιδομάτων κ.λ.π. δηλαδή με τα μέτρα που υιοθετεί η κυβέρνηση, θα επέλθει πλήρης πάγωμα της πραγματικής οικονομίας και της εγχώριας παραγωγής και θα υπάρξουν πολλαπλασιαστικές αρνητικές επιπτώσεις με τελικό αποτέλεσμα την οικονομική και εθνική κατάρρευση.

Τα έσοδα του Κράτους θα υποστούν νέα μεγάλη μείωση και εκτός των άλλων οι δανειστές ύστερα απ’ όλα αυτά θα έχουν ένα επιπλέον πρόσχημα να ανεβάζουν παραπάνω τα spreads και τους εκβιασμούς τους.
Μέσα απ’ αυτή τη πορεία μας σπρώχνουν μεσοπρόθεσμα σε μια αναγκαστική Αναδιάρθρωση. Μια αναδιάρθρωση που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με ένα πραγματικό κούρεμα του χρέους ή κάποιο «λογικό» διακανονισμό με τους δανειστές μας. Πρόκειται για ένα κανονικό πλειστηριασμό και για την πλήρη ισοπέδωση και υποδούλωση της χώρας και του λαού μας.
Ήρθε η ώρα για το Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο (νέο ΕΑΜ) που θα σαρώσει το πολιτικό καθεστώς του εκμαυλισμού και της διαφθοράς.
Τα νέα μέτρα δεν θα περάσουν
Αντισταθείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια: