Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μάχες σώμα με σώμα στην Κερατέα ανάμεσα σε ΜΑΤ και κατοίκους.Αδίστακτη η Αστυνομία του σοσιαλφασίστα Παπουτσή πνίγει με δακρυγόνα τον κόσμο αντί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα.



Με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, αποτελούμενες από δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, ειδικά κλιμάκια άμεσης επέμβασης, οι οποίες πλαισίωναν χωματουργικά μηχανήματα, η ΕΛ.ΑΣ. πολιόρκησε για ακόμη μία φορά την Κερατέα.

Τα επεισόδια άρχισαν στις 16:00 το απόγευμα και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση εως και αυτή την ώρα. Εξοργισμένοι κάτοικοι έχουν πλημμυρίσει του δρόμους της πόλης και αντιστέκονται σε δύο μέτωπα, στην βορειοδυτική είσοδο, στη θέση «Κάβα Παπαγιάννη» και στη νοτιοανατολική είσοδο, στη θέση «Κακιά Θάλασσα».

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και στους γύρω λόφους και από τις δύο πλευρές της Λ. Λαυρίου. Έγινε χρήση μεγάλης ποσότητας χημικών, τα οποία κατέκλυσαν την πόλη, βοηθούντος του ανέμου, ενώ οι κάτοικοι απάντησαν μαζικά με ρίψεις κοκτέιλ μολότοφ σε μεγάλο αριθμό. Αυτή την ώρα ταμπουρωμένοι είναι οι κάτοικοι στις παρυφές της πόλης, ενώ οι διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν σχηματίσει κλοιούς στις εισόδους. 

Παράλληλα, χωματουργικά μηχανήματα επιδιόρθωναν το οδόστρωμα επί της Λαυρίου, καλύπτοντας με αμμοχάλικο τα δύο χαντάκια τα οποία έσκαψαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύκτας, τέμνοντας εγκάρσια τη Λεωφόρο.


Πηγή:www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: