Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η δικαίωση του Αγωνιστικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδας για την κατάργηση της δραχμής ,10 χρόνια μετά.Γράφει ο Red Star


Όπως κατά καιρούς έχω γράψει αν κάποιο κοινοβουλευτικό κόμμα στην Ελλάδα έχει βγει αληθινό στις προβλέψεις του για την Ε.Ε. και τα δεινά που θα φέρει στους λαούς της Ευρώπης, είναι ΜΟΝΟ το Κ.Κ.Ε.Βέβαια και άλλα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς είχαν "προφητικό" ρόλο.Σήμερα θα σταθώ σε μια εύστοχη ανακοίνωση ενός μικρού μαχητικού σοσιαλιστικού κόμματος, του Α.Σ.Κ.Ε.Την ύπαρξη του οποίου δυστυχώς αγνοούν πολλοί στην Ελλάδα.Άσχετα αν διαφωνούμε ως μπλογκ σε πολλά με το Α.Σ.Κ.Ε. θεωρούμε δημοκρατική μας υποχρέωση να παρουσιάζουμε τις θέσεις του.Και σήμερα το επαινούμε για την ανακοίνωση του 2001.Ας γυρίσουμε τα ρολόγια 10 χρόνια πριν περίπου και να διαβάσουμε την σχετική ανακοίνωση για την δραχμή.


28/12/2001


Η κατάργηση του εθνικού νομίσματος και η καθιέρωση του ΕΥΡΩ αφαιρεί και τυπικά το δικαίωμα στη χώρα μας να έχει εθνική οικονομία προς όφελος του ελληνικού λαού. Θα αποφασίζει η ΕΚΤ και το διευθυντήριο της κοινότητας.
    Οι συνέπειες θα γίνουν σύντομα ορατές.
Συρρίκνωση της εναπομείνασας ελληνικής παραγωγής, αύξηση τιμών, ελλειμμάτων, δημόσιου χρέους, δανεισμού, φορολογίας και ανεργίας καθώς και μείωση πραγματικών μισθών και κοινωνικών δαπανών. 
    Η διαφαινόμενη πλέον, λόγω ΟΝΕ, δυσκολία πληρωμής των υποχρεώσεων του δημοσίου μας φέρνει πιο κοντά στην τύχη της Αργεντινής. 

Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: