Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το καθεστώς Παπανδρέου πρέπει να πέσει άμεσα.Επίκαιρο σχόλιο του Red Star.


Σύντροφοι πρέπει να καταλάβουμε κάτι.Δεν μας κυβερνά μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση.Αυτή η καραμέλα έχει πράσινο χρώμα και είναι μπαγιάτικη πια. Μας κυβερνούν ένα μάτσο κλέφτες και ψεύτες που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με ψεύτικα λόγια και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, κλέβοντας την ψήφο του πριν 1,5 χρόνο.Μας κυβερνά ένα "Κίνημα" ,που έχει βάλει εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του από μίζες της Siemens.Χρήματα με τα οποία εδώ και 2 δεκαετίες ,χρηματοδοτούσε δημοσιογράφους μέσα από μαύρα ταμεία, για να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χρήματα που λογικό είναι δεν πήγαν μόνο στις προεκλογικές εκστρατείες του ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά και σε τσέπες στελεχών του.
Μας κυβερνά το ΠΑ.ΣΟ.Κ που το στηρίζουν μεγαλοεκδότες, καναλάρχες,εφοπλιστές και δεκάδες ζάμπλουτες οικογένειες.Πρωθυπουργός μας είναι ένας Παπανδρέου , ο τρίτος στην σειρά.

Ο Γ.Γ. Παπανδρέου που ήρθε από το πουθενά μετά την κατοχή και πήρε την εξουσία.Κυβέρνησε σε συνεργασία με το παλάτι πολλά χρόνια.Ο γιος του Ανδρέας Παπανδρέου με κάλπικα αριστερά συνθήματα έφτιαξε το ΠΑ.ΣΟ.Κ, λεηλάτησε την αριστερά, είπε αμέτρητα ψέματα,διόρισε εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους για να κερδίζει τις εκλογικές αναμετρήσεις.Μετά ήρθε ο εκσυγχρονιστής Σημίτης που μας έβαλε με μαγειρεμένα νούμερα στην Ε.Ε και μετά από μια σύντομη καταστροφική παρένθεση ενός ακόμα Καραμανλή, η χώρα κυβερνιέται από έναν υποκριτή χαμηλής νοημοσύνης πολιτικό.

Έχει ως αντιπρόεδρο έναν αντικομμουνιστή παρανοϊκό πολιτικό, τον Πάγκαλο.Γνωστό για τα κατορθώματα του στα Ίμια και την παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους.Έναν άθλιο προβοκάτορα που ρίχνει λάσπη στην αριστερά ,μια το Κ.Κ.Ε. μια τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Το καθεστώς Παπανδρέου στηρίζεται αυτή την στιγμή από 2 εκατομμύρια καθεστωτικούς ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους.Πολλοί από αυτούς κατέχουν θέσεις κλειδιά , με αναξιοκρατία έχουν πάρει θέσεις άλλων μη-καθεστωτικών πολιτών που βρίσκονται στην ανεργία εξαιτίας τους.
Το καθεστώς στηρίζεται στην βουλή κατά καιρούς από το φασιστικό κόμμα του Ορθόδοξου Συναγερμού.Ενός κόμματος που χρησιμοποιεί διπλή γλώσσα για να κρύψει την φασιστική του ιδεολογία.Ενός κόμματος που πριμοδοτήθηκε από το καθεστώς του ΠΑ.ΣΟ.Κ και τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε όταν δημιουργήθηκε, για να χτυπήσει τη Νέα Δημοκρατία.
Το καθεστώς του ΠΑ.ΣΟ.Κ μπορεί ακόμη να μην έχει κατεβάσει τανκς στους δρόμους, μπορεί να μην έχει σκοτώσει  πολίτες ,αλλά δεν θα διστάσει να το κάνει.Οι στρατιωτικές ασκήσεις που έχουν γίνει και έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς ,δείχνει ότι το καθεστώς Παπανδρεόύ έχει σχέδια βίαιης καταστολής διαδηλώσεων που θα απειλήσουν την ύπαρξη του.


Οι δυνάμεις ασφαλείας,τα ΜΑΤ, χτυπούν αλύπητα κατά καιρούς αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.Στην Κερατέα πολεμούν με μίσος ανθρώπους κάθε ηλικίας και ιδεολογίας για να επιβάλλει μια χωματερή καταστροφική για το περιβάλλον και τους ανθρώπους.Μια μέθοδος ταφής σκουπιδιών που είναι ήδη απαγορευμένη σε πολλά κράτη.Μια μέθοδος που εφαρμόζουν πιστοί στο καθεστώς μεγαλοεργολάβοι που είναι κάτοχοι ΜΜΕ.
Αυτό το καθεστώς πρέπει να το γκρεμίσουμε και όχι να του χαϊδεύουμε τα αυτιά.Νομίζουμε ότι ως κράτος έχουμε φτάσει στο πάτο και δεν υπάρχουν χειρότερα.Αυτό είναι ψέμα.Τα χειρότερα είναι μπροστά, και όταν ξεπουληθεί ολόκληρος ο δημόσιος πλούτος, ακόμα και μια σοσιαλιστική επανάσταση θα είναι ανίκανη να χτίσει ένα κράτος δικαίου.Ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και ανυπακοή.Σαν Red Star και όσο θα μπορώ να γράφω ακόμα ελεύθερα σε αυτό το μπλογκ, θα αγωνιστώ στο μέτρο των δυνάμεων μου.

Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: