Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταγγέλλουμε την χτεσινή πρωτοφανή αστυνομική εισβολή και επίθεση στην Κερατέα.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να τρομοκρατήσει το λαό της Κερατέας
και για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εργολάβων
επιβάλλει συνθήκες χούντας.
Είμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Κερατέας.

Οχι ΧΥΤΑ στο ΟβριΟκαστρο!
Να αποχωρΗσουν τΩρα Ηλες οι αστυνομικΕς δυνΑμεις!

Συγκέντρωση και διαδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης
μαζικών φορέων και αριστερών οργανώσεων και κινήσεων

Τετάρτη 30 Μαρτίου, 7:00 μ.μ.
Κεντρική πλατεία Κερατέας
και διαδήλωση στο μπλόκο ΒΙΟΠΑ

ΑριστερΕς οργανΩσεις - κινΗσεις - μαζικοΙ φορεΙς

4 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Φτάσαμε στην ......9η σελίδα στο εσωτερικό του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ για να διαβάσουμε σε ...Μονόστηλο για την ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ των ΜΑΤ στο ΛΑΟ της ΚΕΡΑΤΕΑΣ....!!!!!

Όσον αφορά για την παρέμβαση του ...ΚΚΕ στα γεγονότα σας την παραθέτω:

Ο Αποστόλης Παμφίλης, δημοτικός σύμβουλος Λαυρεωτικής, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τόνισε: «Καταδικάζουμε τη βία και την τρομοκρατία που βασιλεύει στην περιοχή εδώ και 108 μέρες από τις δυνάμεις καταστολής. Αυτή η κατάσταση κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα με την Αστυνομία να παραμένει εδώ χωρίς αντικείμενο καθώς ούτε τα έργα έχουν προχωρήσει αλλά ούτε και τα διαδικαστικά. Είναι λοιπόν καθαρά πολιτικό το θέμα και πολιτική αυτή η επιλογή της κυβέρνησης. Και αυτή η πολιτική πρέπει να απορριφθεί από το λαό».

Τα συμπεράσματα δικά σας σύντροφοι....!!!!

mikiskke είπε...

Με μια απλή έρευνα στη μηχανή αναζήτησης του Ριζοσπάστη αποκαλύπτονται τα πάμπολα ολοσέλιδα δημοσιεύματα που αφιερώνονται στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας και καταδικάζουν τα φαινόμενα της κρατικής βίας. Διατυπώνεται επίσης η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για το θέμα των απορριμάτων ενώ είναι αποκαλυπτικό το γεγονός ότι ο Ριζοσπάστης έχει αναδείξει το ζήτημα του ΧΥΤΑ στην Κερατέα εδώ και αρκετά χρόνια !

Η καούρα η δικιά σου όπως φαίνεται "σύντροφε" ήταν να ξυπνήσεις σήμερα πρωί πρωί για να μετρήσεις πόσες λέξεις αφιερώνει ο Ρίζο για τα όσα έγιναν χθες στην Κερατέα. Το γιατί παρέθεσες τη δήλωση του Απόστολου Παμφίλη, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στο ύψος των περιστάσεων, μπορείς να το εξηγήσεις μόνο εσύ.

Τέλος περιμένουμε τις διάφορες "αριστερές" οργανώσεις στα γιαπιά, στα εργοτάξια,στη Ζώνη.
Εκεί που οι κρότοι της εργοδοσίας ηχούν πιο δυνατά από τις φωτοβολίδες κρότου λάμψης των ΜΑΤ...

mikiskke είπε...

"Σύντροφε" την πιο δημοφιλή στήλη του χθεσινού (πλέον) Ριζοσπάστη, τον ημεροδρόμο του Νίκου Μπογιόπουλου, που είναι αφιερωμένη στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας μάλλον "άθελα" σου διέφυγε...

Giannis Pit. είπε...

Φίλε η δική μου η καούρα και των κατοίκων επίσης στην Κερατέα είναι να ΔΩ τα ΣΤΕΛΕΧΗ του ΚΚΕ να είναι ΔΙΠΛΑ στα ΜΠΛΟΚΑ...!!! Κάτι που δεν το έχω δεί ποτέ....!!! Πόσο μάλλον για τα ηγετικά στελέχη, ειδικά την ώρα της επίθεσης των κρατικών δυνάμεων κατοχής. Αλλά ξέχασα...!!! εσείς με τέτοιες "προβοκατόρικες" μεθόδους πάλης διαφωνείτε...οπότε συγγνώμη....