Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

FT: ΣΕ ΒΕΒΑΙΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2011!

GOLDMAN SACHS: Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ!
ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011!

   Την ώρα που τα πάντα, σχεδόν σωριάζονται σε Ελλάδα και Ευρωζώνη οι μόνοι ξεχασμένοι εναπομείναντες «αισιόδοξοι» είναι οι αρχιτέκτονες της ελληνικής τραγωδίας, ο Γ. Παπανδρέου και οι Τροϊκανοί νεοαποκιοκράτες!

   Είναι χαρακτηριστικό ότι η γερμανική έκδοση των Financial Times πρεβλέπει βέβαιη χρεοκοπία και αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας, η οποία μπορεί όπως γράφουν, να επισυμβεί εντός του 2011.
    Την ίδια ώρα, ο Ντιρκ Σουμάχερ, senior European economist στην Goldman Sachs, λέει εν ψυχρώ ότι «η κρίση του ευρώ θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί και σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης» και ότι πιθανόν να εξαναγκαστούν να περάσουν το κατώφλι του μηχανισμού της τρόικας η Πορτογαλία και η Ισπανία!
 
   Είναι προφανές ότι η Ελλάδα, πριν δει να ολοκληρώνεται μέσα στο 2011 ένα «οικονομικό και κοινωνικό ολοκαύτωμα», οφείλει, με την αφύπνιση και τους αγώνες του ελληνικού λαού αλλά και τη συμπαράταξη της Αριστεράς, να προχωρήσει ταχέως σε μια μεγάλη προοδευτική και σοσιαλιστική ανατροπή, με πρώτο μέλημα την αμφισβήτηση – επαναδιαπραγμάτευση. χωρίς όρους και κηδεμονεύσεις, του χρέους, υπό την απειλή της προσωρινής ή και μόνιμης διακοπής της αποπληρωμής του!


ΠΗΓΗ:WWW.ISKRA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: