Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανές αντιαριστερό παραλήρημα του κ. Παπανδρέου


Για πρωτοφανές αντιαριστερό παραλήρημα του κ. Παπανδρέου, που θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές και προμηνύει νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο και το λαό, έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
Και όλα αυτά, επισημαίνει ο κ. Λαφαζάνης, την ώρα που η κυβέρνηση με το φορολογικό νομοσχέδιο «προσφέρει απλόχερα νέα μεγάλα και ανέλπιστα "δώρα" στο μεγάλο κεφάλαιο και ιδιαίτερα τους μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους».

«Ο Πρωθυπουργός της φτώχειας, της ανεργίας της ύφεσης, της διάλυσης του κοινωνικού κράτους και του μνημονίου ψάχνει εξιλαστήρια θύματα για να φορτώσει τις ολέθριες συνέπειες της πολιτικής του. Μια του φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, μια οι ιδιωτικοί υπάλληλοι μια οι μηχανικοί, μια οι φαρμακοποιοί, τώρα η αριστερά και ποτέ η πολιτική της κυβέρνησής του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ τονίζοντας πως οι «προτάσεις της αριστεράς δεν είναι παρωχημένες, αλλά οι μόνες που μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση που την έχει καταδικάσει η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ».
«Όσο και να επιδίδεται σε επιθέσεις, δεν μπορεί να κρύψει ότι προεδρεύει της πιο δεξιάς κυβέρνησης της μεταπολίτευσης και η σημερινή του επίθεση στην Αριστερά είναι παραπάνω από ενδεικτική των αδιεξόδων της πολιτικής του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΝ.
ΠΗΓΗ-NAΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: