Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

tasos: ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"....

tasos: ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"....: "ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 15.12.2010 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ 'ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ' ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕ..."

2 σχόλια:

sosat είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΡΟΛΛΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΗΣ ΕΛ.Α. ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΠ (ΚΥΠ), ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" , ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ( ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ),
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΓΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ , ΕΚΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΕΙΣΕΙΣ???
ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΟ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΑΕΙΣ,,,,
ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ = ΠΑ.ΣΟ.Κ.
(ΠΑΝ..ΕΛΛΗΝΙΟ σοσια...ΛΗΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ),

Red Star είπε...

Πραγματικά τα ντοκουμέντα και οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές και επιβεβαιώνουν και πολλές άλλες μαρτυρίες για την σημερινή μέρα.Η παρουσία ασφαλιτών με πολιτικά στα Προπύλαια έγινε αντιληπτή από πολλούς.Το κίνημα πρέπει να είναι προσεκτικό και το ΠΑΜΕ σε αυτό το τομέα παίρνει άριστα.