Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΟΣΥΠΑ.Επιμένουν οι ελεγκτές πολιτικής αεροπορίας ότι θα απεργήσουν.


Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η 48ωρη απεργία που είχε προγραμματίσει για τις 29 και 30 Δεκεμβρίου η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων της Πολιτικής Αεροπορίας, μετά την προσφυγή στη Δικαιοσύνη της διοίκησης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελεγκτών Πολιτικής Αεροπορίας κ. Β. Αλεβιζόπουλος, σε δηλώσεις του στο protothema.gr, το πρωί της Παρασκευής, ανέφερε ότι πάρα την απόφαση του δικαστηρίου, δεν θα υποχωρήσουν και θα προχωρήσουν στις εξαγγελθείσες κοινοποιήσεις.  
«Ναι, είναι απαράδεχτη αυτή η ενέργεια μας, τέτοιες ημέρες αλλά πρέπει να αντιδράσουμε και εμείς προκειμένου  να μην χρεοκοπήσει η ΥΠΑ, σήμερα η ΥΠΑ είναι κερδοφόρα, αλλά με την προσθήκη επιπλέον 500 ατόμων, θα γίνει ζημιογόνα επιχείρηση», είπε.
 
Ο κ. Αλεβιζόπουλος τόνισε εκνευρισμένος, ότι «μας αναγκάζουν να επιμείνουμε στην απεργία μας, καθώς επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τις μετατάξεις εκείνες τις ημέρες πιστεύοντας ότι εμείς δεν θα αντιδρούσαμε λόγω γιορτών».

Το προεδρείο της ΟΣΥΠΑ θα συνεδριάσει τη Δευτέρα προκειμένου οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, αποφάσισαν να  μην συμμετάσχουν στην απεργία της ΥΠΑ, παρ’ όλα αυτά  σοβαρά θα είναι τα προβλήματα σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας με καθυστερείς και ακυρώσεις πτήσεων.

Πηγή:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: