Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Τώρα αρχίζει η μεγάλη σύγκρουση με τα μονοπώλια

  • ΠΑΜΕ: Την Τρίτη στη στάση εργασίας δουλεύουμε για την όσο γίνεται καλύτερη προετοιμασία της απεργίας της Τετάρτης 15 Δεκέμβρη με Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, συσκέψεις, συζητήσεις, στους τόπους δουλειάς, με αποφάσεις συμμετοχής.
  • Οσοι απεργούν την Τρίτη 14 Δεκέμβρη, όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 2μ.μ. στην Ομόνοια.
  • Πόλεμο χωρίς όρια και σταματημό έχει εξαπολύσει το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου, κυβέρνησης και τρόικας. Την Τρίτη η κυβέρνηση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ψηφίζει στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο που δίνει ένα ακόμη συντριπτικό χτύπημα σε ό,τι έχει απομείνει από κατακτήσεις και δικαιώματα των εργαζομένων.
  • Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, για μια ακόμη φορά, βάζει πλάτη για το πέρασμα της πολιτικής του Μεσαίωνα, υπονομεύοντας τον αγώνα των εργαζομένων και διευκολύνοντας την υλοποίηση των σχεδίων κυβέρνησης, ΣΕΒ, τρόικας.
  • Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε γενικό ξεσηκωμό ενάντια σε κυβέρνηση, τρόικα, ΣΕΒ, στους κρυφούς και φανερούς συμμάχους τους. Οποια συνδικαλιστική οργάνωση δεν προχωράει σε αξιοποίηση της δύναμης των εργαζομένων ενάντια σε αυτά τα σχέδια γίνεται συνυπεύθυνη.
  • Ο πόλεμος θα είναι σκληρός, θα χρειαστούν μακρόχρονες θυσίες. Δρόμος προς τα πίσω δεν υπάρχει. Να τους στείλουμε μήνυμα, ότι δεν ξεμπέρδεψαν και κάθε χώρος δουλειάς θα μετατραπεί σε οχυρό αντίστασης ενάντια στην υλοποίηση του πολυνομοσχεδίου.
Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: