Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ "ΕΞΥΜΝΕΙ" ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ-ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ Η ΡΩΣΙΑ


Η Ρωσία είναι απογοητευμένη, επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες ψήφισαν κατά του σχεδίου ψηφίσματος, που καταδικάζει την εξύμνηση του ναζισμού, και μια σειρά από κράτη, συμπεριλαμβανομένων όλων των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απείχαν από την ψηφοφορία επί του σχεδίου, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.


Η Ρωσία εισήγαγε στον ΟΗΕ ψήφισμα, που καταδικάζει την εξύμνηση του ναζισμού και τη βεβήλωση των μνημείων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.



"Είναι εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός και μας προβληματίζει έντονα, που οι Ηνωμένες Πολιτείες ψήφισαν κατά του ψηφίσματος, που υποστηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των κρατών μελών του ΟΗΕ, καθώς και ότι πολλές άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης απείχαν από την ψηφοφορία", ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση του.

Πηγή:www.liako.gr

2 σχόλια:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Δ ι ο ρ θ ώ σ τ ε το ρε παιδιά : "...κατά του σχδίου ψηφίσματος που κ α τ α δ ι κ ά ζ ε ι την εξύμνηση του ναζισμού...".
Ως έχει, αλλάζει ε ν τ ε λ ώ ς το νόημα...
Σπύρος

Red Star είπε...

Το σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσε η Ρωσία καταδικάζει την εξύμνηση του ναζισμού ! Και οι Αμερικάνοι ψήφισαν κατά του σχεδίου, άρα υπέρ της συνέχισης της εξύμνησης του ναζισμού.Είναι λίγο μπερδεμένο όπως το έχουν γράψει, αλλά κάναμε αναδημοσίευση του άρθρου και γι'αυτό δεν επιτρέπεται να επεμβαίνουμε.