Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Παραλήρημα Μπουμπούκου :Άδωνις Γεωργιάδης «Ο Σαμαράς μετέτρεψε τη ΝΔ σε ΚΚΕ(μ-λ)»

Από πρώην μέλος της νεολαίας της Πολιτικής Ανοιξης την περίοδο κατά την οποία ο κ. Αντ. Σαμαράς ήταν πρόεδρός της ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης εμφανίζεται από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της ΝΔ και της νέας ηγεσίας της. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΛΑΟΣ επιλέγει στην προεκλογική εκστρατεία του υψηλούς τόνους έναντι της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κ. Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι «έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε ΚΚΕ(μ-λ)» και θεωρεί ότι «έχει υιοθετήσει αριστερή ατζέντα», κινούμενο παράλληλα με το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και διάφορα αριστερά σχήματα. Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών με τον ΛΑΟΣ επιμένει ότι ήταν σωστή η στάση του κόμματος να ψηφίσει υπέρ του μνημονίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το “ναι” στο μνημόνιο το πιστεύω και το υπερασπίζομαι μέχρι τέλους. Εξ αρχής ήμουν θετικός και από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ που δώσαμε μάχη να περάσει αυτή η γραμμή» δηλώνει στο «Βήμα» και επικρίνει έντονα τη στάση της ΝΔ και ειδικά την πρότασή της για μηδενισμό του ελλείμματος σε 18 μήνες.
Με σκληροπυρηνική ατζέντα ο κ. Γεωργιάδης ζητεί τη στήριξη των ψηφοφόρων της Αττικής, με συνθήματα όπως όχι στη λαθρομετανάστευση, όχι στο παρεμπόριο, όχι στην εγκληματικότητα, όχι τζαμί στον Βοτανικό, όχι στην ανεργία, ενώ εμμένει στην πάταξη του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας και θεωρεί αναγκαία την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Θέτει ως βασική του προτεραιότητα τη μη ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους, λέγοντας: «Το γιγαντιαίο τζαμί δεν πρέπει να γίνει. Αν κατασκευαστεί, η περιοχή θα γίνει γκέτο». 



Αναφορικά με το τρομοσκηνικό των τελευταίων ημερών, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η χώρα είναι μπάχαλο και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Τάχθηκε εκ νέου υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, τονίζοντας ότι έχουμε θεοποιήσει την ανταρσία και τη δήθεν επανάσταση. Ακόμη διαψεύδει ότι υπάρχει πρόβλημα στην ΚΟ του ΛΑΟΣ και υπογραμμίζει: «Δεν υφίσταται εσωκομματική αντιπολίτευση στον πρόεδρο Καρατζαφέρη» . Επίσης σημειώνει ότι οι σχέσεις του με τον κ. Μ. Βορίδη είναι καλές και θεωρεί τον κ. Αθ. Πλεύρη «αδελφό του». Τάσσεται υπέρ της συμμαχικής παραταξιακής κυβέρνησης και σημειώνει ότι η παράταξη δεν είναι μόνο ένα κόμμα. 



Πηγή: www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: