Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ο Γ. Μίχας συνεχίζει την προβοκάτσια του ΠΑΣΟΚ

Ότι τον στηρίζουν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» διαδίδει ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά. Στο «παιχνίδι» των εντυπώσεων και των ονομάτων και ο Β. Μιχαλολιάκος
Η σκυτάλη της προβοκάτσιας και της λάσπης κατά του ΚΚΕ μεταφέρεται από χέρι σε χέρι ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, στο ΛΑ.Ο.Σ., στη ΝΔ και στα δημοσιογραφικά συγκροτήματα όλη αυτή τη βδομάδα πριν από τον β' γύρο των εκλογών. Αυτή τη φορά ο Γιάννης Μίχας, υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, διέδωσε ότι 2 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» - χωρίς να αναφέρει ονόματα φυσικά - θα τον στηρίξουν στο β' γύρο των εκλογών.
Συγκεκριμένα, στο χτεσινό τεύχος της τοπικής εφημερίδας του Πειραιά «Κοινωνική» αναφέρεται: «Οπως πληροφορηθήκαμε χτες, άλλοι 44 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Πέτρου Μαντούβαλου και 2 από το ΚΚΕ της Ελπίδας Παντελάκη ακολούθησαν τον Γ. Μίχα σε περιοδεία στα Μανιάτικα δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου».
Σε τηλεφωνική επικοινωνία της Ελ. Παντελάκη με την εφημερίδα, της είπαν ότι ο Γ. Μίχας αρνήθηκε να αναφέρει ονόματα των δυο υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που υποτίθεται πως τον στηρίζουν. Γνωστή η τακτική που λέει «πες πες, κάτι θα μείνει», όπως γνωστό είναι ότι ενοχλεί η στάση του ΚΚΕ, που καλεί τα λαϊκά στρώματα να καταψηφίσουν και στο β' γύρο τα ψηφοδέλτια τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ.
Οι κινήσεις αυτές μόνο πανικό μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή μπορεί να κρύβουν. Δεν πρόκειται, βεβαίως, για άγνοια αφού όλη την περασμένη βδομάδα η Ελ. Παντελάκη περιόδευε σε χώρους δουλειάς και καλούσε τους εργαζόμενους να παρέμβουν αποφασιστικά έστω και τώρα, να ρίξουν στην κάλπη άκυρο ή λευκό» και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ τη Δευτέρα στο Σύνταγμα.
Παρακμή...
Στο μεταξύ ένας «πόλεμος» διαψεύσεων και ονομάτων για τις εντυπώσεις, για να θολώσουν τα νερά και να αποπροσανατολίσουν τον πειραιώτικο λαό, λάμβανε χώρα χθες το απόγευμα στον Πειραιά. Αρχικά, ο Β. Μιχαλολιάκος εξέδωσε ανακοίνωση την οποία υπέγραφαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Π. Μαντούβαλου, διαψεύδοντας τις φήμες του Γ. Μίχα και λέγοντας πως θα στηρίξουν το συνδυασμό του Β. Μιχαλολιάκου στο β' γύρο. Ακολούθησε ανακοίνωση στήριξης στο Γ. Μίχα που περιελάμβανε 27 ονόματα, ανάμεσα στα οποία και εκείνους που υποτίθεται ότι υπέγραφαν τη στήριξη στον Β. Μιχαλολιάκο. Ποιόν να πιστέψει κανείς; Πώς δέχονται όλοι αυτοί οι υποψήφιοι να χρησιμοποιούνται τα ονόματά τους με τέτοια ευκολία και από τους δύο; Μήπως «βολεύονται» κι οι ίδιοι με τον ντόρο που γίνεται γύρω από τα ονόματα; Δεν έχει τόση σημασία. Η παρακμή των υποψηφίων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και οι ελεεινές πρακτικές τους είναι αποτέλεσμα της χρεοκοπημένης αντιλαϊκής πολιτικής τους. «Μαύρισμα» και στους δυο!

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: