Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Καταγγελία της ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας- Επίθεση οπαδών της ΑΕΚ σε μέλη της ΚΝΕ

Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους και τη νεολαία της Νέας Φιλαδέλφειας την επίθεση που δέχτηκαν μέλη της ΚΝΕ, που  την Κυριακή 31 Οκτώβρη στη Νέα Φιλαδέλφεια προπαγάνδιζαν τη συγκέντρωση του Κόμματος, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στο Πεδίον του Άρεως με ομιλητές την Αλέκα Παπαρήγα, το Θανάση Παφίλη και το Νίκο Σοφιανό.
Την επίθεση έκαναν περίπου 15 «οπαδοί της ΑΕΚ», χτύπησαν και τραυμάτισαν  το μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ Σωτήρη Παρίση.
Τέτοιες επιθέσεις είναι στην ίδια κατεύθυνση με την διακηρυγμένη επιδίωξη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του κεφαλαίου για τον περιορισμό της πολιτικής δράσης του ΚΚΕ για το χτύπημα του λαϊκού κινήματος.

Οι εργαζόμενοι της Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας αλλά και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να καταγγείλουν τις φασιστικές πρακτικές και να πάρουν θέση ενάντια στους «ιδιωτικούς στρατούς» που συγκροτούνται από τους μεγαλοκαπιταλιστές ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Αυτοί είναι οι πρώτοι που θα αξιοποιηθούν ενάντια στο λαϊκό κίνημα στον αγωνιζόμενο λαό σε περίοδο καπιταλιστικής κρίσης. Γι' αυτό και επιτίθενται με μανία στην πρωτοπορία, στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Αυτές οι «συμμορίες» έχουν αποκαλυφθεί πλέον στα μάτια του φίλαθλου κόσμου. Δεν έχουν σχέση ούτε και είχαν με τον αθλητισμό.
Το ΚΚΕ δεν φιμώνεται, η αγανάκτηση να γίνει δύναμη.
Στις 7 Νοέμβρη ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζει το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: