Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Λαχειοφόρος κλήρωση για κάλυψη μέρους των εξόδων του προεκλογικού αγώνα της Ελεύθερης Αττικής.

Η Ελεύθερη Αττική προχωράει σε λαχειοφόρο αγορά προκειμένου να καλύψει μέρος των οικονομικών της υποχρεώσεων από τις εκλογές.
 Θα ξεκινήσει το Σάββατο 27.11 στη Συνέλευσή της και θα ολοκληρωθεί αυθημερόν, εφόσον μπορέσουν να πουληθούν τουλάχιστον 300 λαχνοί. Αν δεν γίνει κατορθωτό, η κλήρωση θα γίνει μόλις συγκεντρωθούν οι 300 λαχνοί, το αργότερο πάντως στις 10 Δεκεμβρίου, όσοι λαχνοί κι αν έχουν δοθεί τότε. Τιμή κάθε λαχνού 50 ευρώ.
Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι κατά σειρά:
1.      Το έργο ζωγραφικής της Κατερίνας Γεωργαντά για την Αττική που έγινε ειδικά για τον προεκλογικό αγώνα της παράταξης του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής. Διαστάσεις : 1.00 X 1.50  cm περίπου.
2.       Η φωτογραφία του Περικλή Αντωνίου «Το παιδί, η πέτρα και η θάλασσα» που έγινε και το σήμα της παράταξης και του ψηφοδελτίου.                                   Διαστάσεις 0.60cm Χ 1.45 cm.3.      Μεταξοτυπία   του Κ. Τσόκλη


4.      Μεταξοτυπία   του Χρ. Καρά5.      Μεταξοτυπία του Σαρ. Καραβούζη6.      Δημοσθένους, Γ. Φιλιππικός, Παρίσι. Μπροσούρα του 1867 με τον «αντιιμπεριαλιστικό» λόγο του Δημοσθένη.
7.      «Οι εργάται της Ελλάδος προς την Διπλήν Βουλήν των Ελλήνων», Μπροσούρα με Υπόμνημα του Εργατικού Κέντρου Αθηνών του 1911. Αιτήματα πιο προωθημένα από τις μετά ένα ακριβώς αιώνα ρυθμίσεις του Μνημονίου
8.      «Λαϊκή Φωνή», Όργανο της Επιτροπής Περιοχής Μακεδονίας Θράκης του ΚΚΕ, 21 Σεπτέμβρη 1945
9.      Δίτομη συλλεκτική έκδοση : «Το εργατικόν ζήτημα» των Hercner – Καλτσουνάκη , εκδόσεις Ελευθερουδάκη, 1919,1920.
10.  Τετράτομη συλλεκτική έκδοση «Στ άρματα, στ΄άρματα, Ιστορία της Εθνικής Αντίστασης», εκδόσεις Γιαννίκος.
11 -96 : Από ένα τεύχος της προδικτατορικής «Επιθεώρησης της Τέχνης»
 97 μέχρι τέλος :  Από ένα βιβλίο τσέπης δεκαετίας 70,80.

Δεν υπάρχουν σχόλια: