Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΔΗ.Κ.ΚΙ. : ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ!



Στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε μαζικά! Καταδικάζουμε ισχυρά και μαζικά τον δικομματισμό (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) και τους πολιτικούς δορυφόρους του (ΛΑΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, και υποψήφιοι της κ. Ντόρας Μπακογιάννη).
Απορρίπτουμε την προπαγάνδα για αποχή - άκυρο - λευκό που λειτουργεί με έμμεσο τρόπο υπέρ του δικομματισμού και θα χρησιμοποιηθεί τελικά σε όφελός του.
Προσπερνάμε τα Ψηφοδέλτια που αποτελούν τους αφανείς συμμάχους του δικομματισμού (Ψηφοδέλτιο Δημαρά) και όταν κλείσει η κάλπη είναι έτοιμα να κάνουν στροφή 180 μοιρών για τη στήριξη του Μνημονίου και της κυβέρνησης Παπανδρέου. Ψηφίζουμε μαζικά στην περιφέρεια Αττικής το Ψηφοδέλτιο του αγωνιστή ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ!

Ψηφίζουμε για να ανατρέψουμε το σκηνικό της κατοχικής φτώχιας της καταστροφής της πραγματικής οικονομίας και της ξένης κατοχής που έχει στηθεί με το πρόσχημα ενός διπλά εξοφλημένου χρέους. Ψηφίζουμε για να ανατρέψουμε τη λαίλαπα της κ. Μέρκελ και των εγχώριων μαυραγοριτών που ξεδιπλώνεται μόνο και μόνο επειδή βρίσκει έδαφος στην πολιτική συνηγορία και την Νέο-φιλελεύθερη φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ! Δεν θα θυσιαστεί η χώρα μας και ο Ευρωπαϊκός Νότος για χάρη της μεγάλης καπιταλιστικής κρίσης που μαστίζει τον Ευρωπαϊκό Βορρά. Δε θα γίνουμε εμείς τα πειραματόζωα τα θύματα του ΕΥΡΩ και των αρπακτικών της Παγκοσμιοποίησης.
Ψηφίζουμε για να αποτρέψουμε τη διχοτόμηση του Αιγαίου της Θράκης και της Κύπρου που προωθούν ενεργά οι ΗΠΑ μέσω της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου με την ένοχη σιωπή Σαμαρά και τη μετατροπή της χώρας μας σε παγκόσμιο διαμετακομιστικό σταθμό και οικόπεδο λίμνασης του μεγάλου μεταναστευτικού ρεύματος που προκαλεί η Νέα Τάξη στην Κεντρική Ασία.
Ψηφίζουμε στην Περιφέρεια Αττικής το Ψηφοδέλτιο του αγωνιστή ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και σε όλη τη χώρα τα ψηφοδέλτια που έχει ανακοινώσει ή συμμετέχει το ΔΗΚΚΙ. Ψηφίζουμε για να ανατραπεί το Μνημόνιο, ο Νεοφιλελευθερισμός και η ΟΝΕ που μας οδήγησαν εδώ. Για να αποτελέσει η 8η του Νοέμβρη την απαρχή της Ανασυγκρότησης του συνεπή σοσιαλιστικού χώρου και τη δυναμική εμφάνιση και παρουσία του στην πολιτική σκηνή. Για την ευόδωση του Μετώπου με τις δυνάμεις της Αριστεράς και την μεγάλη Αλλαγή στη χώρα!

1 σχόλιο:

jorje7 είπε...

''Καταδικάζουμε ισχυρά και μαζικά τον δικομματισμό (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) και τους πολιτικούς δορυφόρους του (ΛΑΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ''

Kai stin Ikaria omos e?