Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας : Στήριξη ψηφοδελτίων στην Περιφέρεια Ιoνίων Νήσων

Μπροστά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αντιμέτωποι με πολιτικές Εθνικού και Τοπικού επιπέδου, οι οποίες συνιστούν τη μεγαλύτερη επίθεση που έχει υποστεί ο Λαός μας τις τελευταίες δεκαετίες, οι Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας αποφασίσαμε τη στήριξη ενωτικών ψηφοδελτίων αντίστασης.
Με βάση αυτή μας τη θέση, ανακοινώνουμε τη στήριξη:
Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το ψηφοδέλτιο “ΑΝΑΣΑ Ιόνια Νησιά” , με επικεφαλής το Θεόδωρο Γαλιατσάτο (στη Ζάκυνθο, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης είναι ο δικηγόρος Σταύρος Κοντονής, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κεφαλονιά είναι ο Παναγής Δρακουλόγγονας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης, στη Λευκάδα ο Σωτήρης Ζαβραδινός, συνδικαλιστής, και στην Κέρκυρα η Βέρα Κορωνάκη, καθηγήτρια Βιολογίας).



*
Στον Δήμο Λευκάδας, στηρίζουμε τη Δημοτική Κίνηση “Όλοι για τη Λευκάδα” , με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δρακονταειδή Κωνσταντίνο.
*
Για το Δήμο ΚΕΡΚΥΡΑΣ : ΕΜΠΡΟΣ Μ' ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, υποψήφιος δήμαρχος: ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.
*
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ, υποψήφιος δήμαρχος:ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ




Η στήριξη αυτή οφείλουμε να είναι με λόγο και έργο. Όλοι οι ενεργοί πολίτες πρέπει να δουν τις εκλογές στους ΟΤΑ, σαν μια κεντρική πολιτική μάχη αντίστασης ενάντια στην αφαίμαξη του Λαού μας, ενάντια στην ισοπέδωση δικαιωμάτων, αξιών, προόδου και προοπτικής. Ανάπτυξη της χώρας χωρίς ανάπτυξη του Λαού, δεν υπάρχει.

Τάσος Πανταζίδης (Γραμματέας της Κεντρικής Γραμματείας των Οικοσοσιαλιστών Ελλάδας),
Κώστας Μεσσήνης (Υπεύθυνος Πυρήνα Λευκάδας των Οικοσοσιαλιστών Ελλάδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: