Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ καταγγελία χρησιμοποίησης των ματ και των απεργοσπαστικών μηχανισμών κατά της απεργίας των καλαθοσφαιριστών

  Το ΚΚΕ καλεί τους φιλάθλους, τη νεολαία, τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλάι των αγωνιζόμενων καλαθοσφαιριστών, και να καταδικάσουν την κυβέρνηση και τους  μεγαλοεπιχειρηματίες του μπάσκετ που από κοινού επιχειρούν με τη βία των ΜΑΤ, με απειλές, συκοφαντίες και απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν το δίκαιο αγώνα τους.
        Είναι προκλητικό και απαράδεκτο οι μεγαλοϊδιοκτήτες να χρησιμοποιούν εκβιαστικά τους ξένους παίκτες και εφήβους ως απεργοσπαστικό μηχανισμό και η κυβέρνηση να το ανέχεται και να στέλνει τα ΜΑΤ στα γήπεδα για να πετάξουν έξω τους παίκτες που απεργούν.

     Για μια φορά ακόμα αποδεικνύεται ότι η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική υπηρετεί τους μεγάλους επιχειρηματίες και πάντα συνοδεύεται από την καταστολή προς τους εργαζόμενους. Γι' αυτό ο λαός πρέπει να την καταδικάσει με την πάλη  και την ψήφο του.

1 σχόλιο:

haridimos είπε...

Οι ξενοι χρησιμοποιούνται σαν απεργοσπαστικός μηχανισμος και για τον απλό λόγο πως ο ΠΣΑΚ δεν τους δέχεται στους κόλπους του πάντως..