Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

«Θεμιτές οι σεξουαλικές σχέσεις με τον εχθρό» λέει εβραϊκή μελέτη!(Αλλά μόνο για τις γυναίκες πράκτορες !)


Δεν απαγορεύονται οι σεξουαλικές σχέσεις με τον εχθρό, όταν συνδέονται με την απόσπαση πληροφοριών, ζωτικών για την ασφάλεια του Ισραήλ. Αυτό επισήμανε σε μελέτη του ο ραβίνος Άρι Σβαστ, ειδικός στη Χαλάσα, την αυστηρή εβραϊκή παράδοση. Η σχετική μελέτη δημοσιεύεται στην ισραηλινή εφημερίδα Γιντιότ Αχρονότ.



Όπως επισημαίνει ο ραβίνος μεταξύ άλλων, οι γυναίκες μέλη της υπηρεσίας Πληροφοριών του Ισραήλ, Μοσάντ, μπορούν να αποπλανούν ή να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με «τρομοκράτες», με σκοπό να αποσπάσουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες ή να επιτύχουν τη σύλληψή τους.



Η μελέτη έχει τον τίτλο «Αθέμιτο σεξ για το καλό της εθνικής ασφάλειας» και δεν αναφέρεται στη συμπεριφορά των ανδρών πρακτόρων. Στην ίδια μελέτη παρατίθενται ως παραδείγματα περιπτώσεις που αναφέρονται στη Βίβλο. Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που οι γυναίκες είναι παντρεμένες, είναι προτιμότερο για τους συζύγους τους να παίρνουν διαζύγιο και να τις ξαναπαντρεύονται αργότερα.


Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Tehumin, η οποία εκδίδεται από το Ινστιτούτο Τζομέτ του Γκους Ετζιόν-συγκροτήματος οικισμών στο νότιο τμήμα της Δυτικής Όχθης. 


ΠΗΓΗ : WWW.TANEA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: