Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Άσφαιρα τα πυρά της Ν.Δ κατά της πολιτικής της κυβέρνησης - Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε για την ομιλία του Αντ. Σαμαρά

Η ομιλία του Α. Σαμαρά επιβεβαιώνει ότι η πολιτική της  ΝΔ  είναι «σε δουλειά να βρισκόμαστε». Και αυτό, γιατί η αντιπολιτευτική επίθεση της ηγεσίας της ΝΔ ρίχνει άσφαιρα πυρά κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και του μνημονίου. Παριστάνει ότι διαφωνεί με τα αντιλαϊκά μέτρα, που έχουν και τη σφραγίδα της ΕΕ και των μεγαλοεπιχειρηματιών. Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ όχι μόνο συμφωνεί, αλλά και στηρίζει τις νέες φοροαπαλλαγές και τα προνόμια που δίνει η κυβέρνηση στην πλουτοκρατία, απαιτώντας ακόμα περισσότερα. Στηρίζει τις ιδιωτικοποιήσεις, τα βάρβαρα μέτρα στο ασφαλιστικό, στο εργασιακό, στους μισθούς, που προσφέρουν φθηνή εργατική δύναμη στα κινέζικα, αραβικά, ευρωπαϊκά και κάθε εθνικότητας κεφάλαια που σπεύδουν να επωφεληθούν, συνεταιριζόμενοι με τμήματα της ελληνικής πλουτοκρατίας.
Η μεγάλη αγωνία της ΝΔ όπως και του ΠΑΣΟΚ είναι να μην συνειδητοποιήσει ο λαός ότι τα δεινά που αντιμετωπίζει δεν προέρχονται από λάθη ή παραλείψεις των κυβερνήσεών τους, αλλά από την επιτυχημένη εφαρμογή της πολιτικής τους, που ισχυροποιεί τα μονοπώλια, δηλαδή του «ευρωμονόδρομου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: