Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η Πρωτοβουλία για την "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" καλεί σε ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 7.00 μ.μ., στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ (Πατησίων και Δεριγνύ 10).


Η Πρωτοβουλία για την "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" καλεί σε ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ στις  7.00 μ.μ., στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ (Πατησίων και Δεριγνύ 10).




Σε Μνημόνιο, Καλλικράτη, κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ, ώρα να κάνουμε Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας!

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ:
- ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
-ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

-ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

-ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ



Ομιλητής: Πέτρος Κωνσταντίνου, επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Δήμο Αθήνας
Θα χαιρετίσουν ο Άγγελος Χάγιος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της περιφέρειας Αττικής και αγωνιστές που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο

Στις εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας στηρίζουμε την πρωτοβουλία για την δημιουργία της μαχητικής, αριστερής αντικαπιταλιστικής Δημοτικής Κίνησης «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας»
Ανταρσία για να ανατραπεί:
- το σφαγείο κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, το βάρβαρο «μνημόνιο»  της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωση μέσα από την κλιμάκωση των αγώνων του εργατικού κινήματος και της νεολαίας!
-ο Καλλικράτης που εγκαθιστά τους μηχανισμούς της Τρόικα και του Μνημονίου στους Δήμους με τις περικοπές και τις απολύσεις στις υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, παιδείας, πολιτισμού, με την εκχώρηση των ελεύθερων χώρων στη βουλιμία του κερδοσκοπικού κεφαλαίου!
- η πολιτική της ΕΕ, με τα προγράμματα και τις χρηματοδοτήσεις σε όφελος του κέρδους των λίγων και όχι των αναγκών της κοινωνικής πλειοψηφίας.
-η μετατροπή των μεταναστών σε αποδιοπομπαίους τράγους για την αποτυχία τους και η καταπάτηση των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: