Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο αντικομμουνιστής Άδωνις Γεωργιάδης υποψήφιος του Λ.Ορθόδοξου Συναγερμού στην Περιφέρεια Αττικής την ίδια ώρα που ο Α.Αλαβάνος ονειρεύεται νίκη στις εκλογές ! Σχολιάζει ο Red StarΟ βασιλοχουντικός Καρατζαφέρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής του Άδωνι Γεωργιάδη, αγαπημένου μαϊντανού των Μ.Μ.Ε. και γνωστού κομμουνιστοφάγου. «Θα είμαστε από εκείνους που στις 7 Νοεμβρίου θα γελάμε» δήλωσε ο Καρατζαφύρερ, μεταξύ άλλων σαχλαμάρων...

Την ίδια ώρα ο Αλέκος Αλαβάνος ανακοίνωνε την δικιά του υποψηφιότητα, γράφοντας στα παλιά του παπούτσια τον Αλέξη Τσίπρα, που έκανε φιλότιμες προσπάθειες συμβιβαστικής λύσης.Ο Α. Αλαβάνος τόνισε ότι στόχος είναι η δημιουργία μιας περιφέρειας στην Αττική που θα αντιπαρατάσσεται στην κυβέρνηση του μνημονίου ! 

Φιλοδοξεί ο Α.Αλαβάνος να κερδίσει την Περιφέρεια ,με μόνη υποστήριξη  του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής και 3,4 συνιστωσών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ;;;Ο Καρατζαφύρερ ποντάρει στην πολυδιάσπαση της αριστεράς και τα πολύ χαμηλά ποσοστά Κικίλια και ελπίζει σε μια τρίτη θέση και ρυθμιστικό ρόλο στον δεύτερο γύρο.

Και βέβαια η Ευγενία Μανωλίδου ,θα βοηθήσει όσο μπορεί τον "μπουμπούκο" της, με τις εμφανίσεις τις στις κουτσομπολίστικες εκπομπές.

Δυστυχώς σύντροφοι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...Το βράδυ των εκλογών κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν από τον χώρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για το όποιο αρνητικό αποτέλεσμα...

Red Star

2 σχόλια:

haridimos είπε...

ένα debate Ψαριανού - Άδωνιι θα είναι όλα τα λ7...

Red Star είπε...

Μα ήδη τρίβει τα χέρια του ο Χατζηνικολάου με μια τέτοια προοπτική ! Είτε σε παράθυρο του δελτίου , είτε σε πολιτική εκπομπή του για τις Περιφερειακές εκλογές.