Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Συμβολική κατάληψη του Λευκού Πύργου από το ΠΑΜΕ .

Τα μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν να μπουν όταν άνοιξε ο Λευκός Πύργος, λίγο μετά τις 09.00 και αφού ανέβηκαν στην ταράτσα, κρέμασαν ένα τεράστιο πανό που κάλυπτε σχεδόν τη μία πλευρά του Λευκού Πύργου. Το πανό έγραφε: ''Όλοι στο δρόμο. Ταξική αντεπίθεση κοινωνική συμμαχία να μην πληρώνει ο λαός τις συνέπειες της κρίσης''

Στόχος των διαδηλωτών, σύμφωνα με εκπροσώπους τους, είναι να καλέσουν τους πολίτες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Αριστοτέλους. Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη που κάθισε κάτω από τον Λευκο Πύργο, χωρίς να επέμβει.

Τελικά τα μέλη του ΠΑΜΕ αποχώρησαν λίγο μετά τις 10.00 χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια. Οι εικόνες πάντως που εκτυλίχθηκαν το πρωί προκάλεσαν αίσθηση σε κατοίκους και τουρίστες της πόλης και είναι σίγουρο ότι θα ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή:www.newsit.gr

2 σχόλια:

Αναρχοκομμούνι είπε...

Μακριά απ' την blogόσφαιρα εδώ και καιρό, έπεσα συμπτωματικά πάνω σας και ομολογώ ότι χάρηκα.
Τελικά, ό,τι δεν καταφέρνουν οι ηγεσίες στο θέμα «ενότητα της αριστεράς», μπορούμε να το καταφέρουμε εμείς μεταξύ μας, έστω και σε κάποιο βαθμό.
Εννοείται ότι σας linkάρω πάραυτα στο blog μου (με το οποίο κάποια στιγμή πρέπει να ξανασχοληθώ)

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Red Star είπε...

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.Είναι μια προσπάθεια να "συναντηθούμε" όλοι χωρίς να φοβόμαστε μην "μολυνθούμε" ιδεολογικά.