Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-"ΟΔΗΓΗΤΗ": ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ", για να μάθετε όλες τις εκδηλώσεις και τα τελευταία νέα  36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
http://efestival.kne.gr/


ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

agwnas_dromou1
Αθλητές χαιρετίζουν την πρωτοβουλία της ΚΝΕ
Εντείνονται οι προετοιμασίες για το κεντρικό τριήμερο εκδηλώσεων του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα γίνει στις 16, 17 και 18 Σεπτέμβρη, στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ιλιον. Και ακριβώς επειδή το Φεστιβάλ είναι ένα πραγματικά μεγάλο και πολυδιάστατο γεγονός, οι προσπάθειες ετοιμασίας του απλώνονται σε πολλά επίπεδα: Από την προετοιμασία του χώρου, το σχεδιασμό και την κατασκευή των ταμπλό και των συνθημάτων του, την προπαγάνδισή του πλατιά στη νεολαία της Αθήνας, του Πειραιά και της Αττικής, την οικονομική του ενίσχυση αλλά και την φροντίδα του προγράμματος και την ανάδειξη όλων των επιμέρους στοιχείων που το απαρτίζουν.Γιατί το Φεστιβάλ δεν είναι μόνο συναυλίες και πολιτικές ομιλίες. Ξεχωριστή θέση έχει, για παράδειγμα, φέτος στο Φεστιβάλ ο αθλητισμός. Κόντρα στην εμπορευματοποίηση του «αθλητισμού» αλλά και στη ναρκω-κουλτούρα, διοργανώνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ένας λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, που θα διατρέξει τις δυτικές συνοικίες.
Ο αγώνας δρόμου θα γίνει το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη, με αφετηρία στις 11.30 το πρωί, από την κεντρική πλατεία Ιλίου (πλατεία Ελευθερίας) και θα διατρέξει το Ιλιον, τους Αγίους Αναργύρους και το πάρκο «Αντ. Τρίτση». Οσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν έγκαιρα στις οργανώσεις της ΚΝΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kne@kne.gr και στο τηλέφωνο 6987706814.

Την πρωτοβουλία αυτή της ΚΝΕ να εντάξει στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ μια αθλητική δραστηριότητα με ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά, χαιρετίζουν πολλοί αθλητές με δηλώσεις τους προς την ΚΝΕ, που ο «Ριζοσπάστης» ξεκινά να δημοσιεύει από σήμερα και θα συνεχίσει τις επόμενες μέρες.





Δεν υπάρχουν σχόλια: