Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Στις 3 Οκτώβρη δίνουν το βραβείο Quadriga στο Παπανδρέου, γιατί...έσωσε την Οικονομία μας ! Την επόμενη μέρα θα είμαστε όλοι έξω από την βουλή για να του δώσουμε το δικό μας βραβείο (ΝΑΙ αυτό της ανοιχτής παλάμης)

Bραβεύεται ο πρωθυπουργός για την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας.



Το βραβείο Quadriga θα παραλάβει στις 3 Οκτωβρίου, «Ημέρα της Ενότητας» και εθνική εορτή της Γερμανίας στο Βερολίνο, ο Γ. Παπανδρέου. 





Το βραβείο Quadriga απονέμεται από το 2003 κάθε χρόνο σε πρόσωπα ή ομάδες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και του πολιτισμού για την προσφορά τους για την καλύτερη διασφάλιση του μέλλοντος της κοινωνίας. 




Ο πρωθυπουργός θα βραβευτεί γιατί απέτρεψε την πτώχευση της Ελλάδας και αναδιάρθρωσε τη δημοσιονομική πολιτική της χώρας.

Για την προσωπικότητα του πρωθυπουργού θα μιλήσει ο πρόεδρος της DeutscheBank, Josef Ackermann.

Αντίστοιχα βραβεία έχουν λάβει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής José Manuel Barroso, ο πρώην Καγκελάριος Gerhard Schröder, ο πρόεδρος του Ισραήλ Simon Peres και η βασίλισσα της Σουηδίας Silvia.
Πηγή:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: