Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗ.Κ.ΚΙ. : ΕΤΟΣ 1974, ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΑΣΟΚ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ . ΕΤΟΣ 2010 ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ

Tο ΠΑΣΟΚ του 1974 που στηρίχτηκε στις πλάτες και τη δύναμη του Ελληνικού Λαού κατόρθωσε να μετατρέψει ένα μικρό εκλογικό ποσοστό του 13% σε πραγματικό θρίαμβο το 1981 απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του 48% των ελλήνων ψηφοφόρων.
Το συμβόλαιο με το λαό με κυρίαρχα ζητούμενα την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή κυριαρχία, τη Κοινωνική Δικαιοσύνη και απελευθέρωση, ενέπνευσαν τους πολίτες και πολιτικοποιώντας τους, ενεργοποιήθηκαν και έφεραν το ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση της χώρας.
36 χρόνια μετά, τα δυναμικά όπλα του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού που αποτέλεσαν το όραμα του Ελληνικού Λαού, εκφυλίστηκαν μαζί με τα κυβερνητικά και ανώτατα στελέχη που συγκροτούσαν και συγκροτούν το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Τα μόνα κοινά στοιχεία του τότε με το σήμερα, ο συνδετικός τους κρίκος, είναι το όνομα Παπανδρέου και τα σύμβολα.
Η ιδρυτική διακήρυξη, η φιλολαϊκή πολιτική, η εθνική ανεξαρτησία, η δικαιοσύνη και γενικά το όλο αξιακό σύστημα, βρίσκονται πεταμένα στα σκονισμένα αρχεία της Χαριλάου Τρικούπη, μαζί με τις ελπίδες του Ελληνικού λαού.
Το σημερινό ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση του, απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τις επιθυμίες της Νέας Τάξης, του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας και του γενικότερου Τραπεζο- οικονομικού δυναστικού κατεστημένου , οδηγεί τη χώρα σε ολοκληρωτική υποδούλωση, σε κατοχή.
Δεν αγνοείται από κανέναν ότι η σημερινή κατάσταση της χώρας, δεν προέκυψε από τη μια μέρα στην άλλη. Προέκυψε από τις πολιτικές που εφάρμοσαν τα τελευταία 16 χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. ,που κυβέρνησαν τη χώρα και εφάρμοσαν νεοφιλελεύθερες, δεξιές και αντιλαϊκές πολιτικές οδηγώντας μας σε ολοκληρωτική υποδούλωση και κατοχή μέσω Δ.Ν.Τ..
Αφού εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό με ψέματα και περίσσια υποκρισία στις εκλογές του 2009 και του «έκλεψαν» τη ψήφο του, εφαρμόζουν της οδηγίες κατά γράμμα, πτώχευση του λαού, εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και παραχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας.
Είναι χρέος του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού να ανατρέψει αυτή τη κατάσταση.
Είναι υποχρέωση κάθε Έλληνα Δημοκράτη, να στρατευτεί με όλους αυτούς που κρατούν ψηλά τη σημαία του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, τις αρχές , τις αξίες και τα ιδανικά που συγκεντρώνονταν στη πολιτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη του ’74.

Δεν υπάρχουν σχόλια: