Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Λαϊκός Δρόμος-διαγωνίως:Τηλεοπτικά δελτία αντάξια των διαγγελμάτων της χούντας

 
Τηλεοπτικά δελτία αντάξια των διαγγελμάτων της χούντας αποδεικνύονται οι εμφανίσεις στην ψευτοδημοκρατία του γυαλιού, των εκπροσώπων και των υπουργών του ΠΑΣOK όταν ιδιαίτερα στρέφονται κατά των απεργών και των απεργιών. Πρωταθλητής του αγωνίσματος έρχεται η τηλεοπτική χαβούζα του Μega, με πρωταγωνιστές σ' επίπεδο αρνητικού Πούλιτζερ, βρίσκεται ο ανόητος Μ. Καψής, ο οποίος κουνάει το δάκτυλο σε συνδικαλιστές, εκστομίζοντας «θα δείτε τι θα πάθετε».

Είναι φανερό ότι η υπογραφή του Μνημόνιου από τους ντόπιους  γκαουλάιτερ έχει «στοιχίσει-ζυγίσει» όλο τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο σ' έναν αγώνα θανάτου για ν' αποδειχτεί ότι τα κεφάλια πρέπει να σκύψουν και ότι τα μέτρα είναι μονόδρομος.
Σ' αυτό το βρώμικο, κακόγουστο και κακοστημένο παιχνίδι εντυπώσεων, δημοσιογράφοι όπως ο Καψής, η Μακρή, η Σπυράκη, ο ανεκδιήγητος Χασαπόπουλος έχουν τον πρώτο ρόλο.
O μόνος λόγος για να παρακολουθεί κανείς τη γυάλινη δημοκρατία των 8 μ.μ. είναι για να βλέπει πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας δημοσιο-γραφικός δούλος, προκειμένου να εξυπηρετήσει τ' αφεντικά του. Σε κάθε περίπτωση είναι άξιος ο μισθός τους.


Πηγή:

Λαϊκός Δρόμος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: