Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΕΘΝΙΚΗ: Επιλογές εκπλήξεις από Σάντος

Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε ο Φερνάντο Σάντος στις κλήσεις του για το προσεχές φιλικό ματς της Εθνικής ομάδας επί της Σερβίας στις 11 Αυγούστου (21.30) στο Βελιγράδι. Οι Μανιάτης, Γκέντσογλου, Καφές, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μήτρογλου και Μαρίνος είναι τα νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στο ματς με τους Σέρβους θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής, κάλεσε για πρώτη φορά τους Στέργο Μαρίνο, Σάββα Γκέντσογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια κλήθηκε ο μέσος της ΑΕΚ, Παντελής Καφές.

Αντίθετα εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Κώστας Χαλκιάς και Χρήστος Πατσατζόγλου, ενώ ο Φερνάντο Σάντος απέκλεισε σε σχέση με την αποστολή της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο τους Γιούρκα Σεϊταρίδη, Σάκη Πρίττα, Βαγγέλη Μόρα, Παντελή Καπετάνο, Αλεξάνδρο Τζιόλη και Αγγελο Χαριστέα.

Το παιχνίδι με τους Σέρβους θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παρτίζαν Βελιγραδίου και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro2012 με Γεωργία (3/9) και Λετονία (8/9).

Αναλυτικά ο Φερνάντο Σάντος συμπεριέλαβε 22 παίκτες στην αποστολή της Εθνικής για τον φιλικό με τη Σερβία: Σηφάκη, Τζόρβα, Κυργιάκο, Μαλεζά, Μανιάτη, Μαρίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Βύντρα, Γκέντσογλου, Καφέ, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Νίνη, Γιάνννη Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Γκέκα, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη και Σαμαρά.

Γ. Παπαδόπουλος: «Όνειρο ζωής»
Αναφερόμενος στην κλήση του ο μέσος του Ολυμπιακού, Γιάννης Παπαδόπουλος σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Η κλήση στην Ανδρών αποτελεί θα έλεγα ένα όνειρο ζωής. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και μου δίνει έτσι την ευκαιρία να συμβάλλω και εγώ στη νέα προσπάθεια που κάνει η Εθνική Ομάδα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του προπονητή»

ΠΗΓΗ: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: