Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ: Εκατοντάδες νέοι απ' όλη την Ελλάδα δίνουν το «παρών»

Κάθε προσδοκία ξεπερνά η συμμετοχή και η αποδοχή της πρότασης της ΚΝΕ για φθηνές και δημιουργικές διακοπές. Εκατοντάδες νέοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχουν κατασκηνώσει στο κάμπινγκ της ΚΝΕ που φιλοξενείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Αχλάδι Εύβοιας, στις εγκαταστάσεις του Παραθεριστικού Τουριστικού Συνεταιρισμού των εργαζομένων στην «Τυποεκδοτική» (ΠΑΤΟΥΣΥ). Το κάμπινγκ της ΚΝΕ θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Αυγούστου και το ερχόμενο Σάββατο θα αναχωρήσει για εκεί το τελευταίο γκρουπ παραθεριστών, στις 10 το πρωί, από το Μεταξουργείο.
Ηδη τα γλέντια δίνουν και παίρνουν σχεδόν καθημερινά, τα αθλητικά τουρνουά χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη συμμετοχή, ενώ η μεγαλύτερη κίνηση παρατηρείται στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» που φιλοξενείται στο χώρο, με δεκάδες νέους να έχουν «πέσει με τα μούτρα» στο διάβασμα. Μεγάλη είναι και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Οργάνωση στο χώρο του κάμπινγκ.
Συγκεκριμένα: Σήμερα, θα παρουσιαστεί το ντοκουμέντο «12η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ» από τον Αναστάση Γκίκα, συνεργάτη του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα ακολουθήσει σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. ΤηνΠαρασκευή 13 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία «Τα σταφύλια της οργής»και την Τετάρτη 18 Αυγούστου «Οι 9 βασίλισσες». Στις 21 Αυγούστου οΝίκος Μποφίλιος θα παίξει λαϊκά, ρεμπέτικα και τραγούδια του αγώνα. Κάθε Σαββατόβραδο προβλέπονται λαϊκά γλέντια, ενώ πολλά ερασιτεχνικά συγκροτήματα θα δώσουν συναυλίες στο χώρο του κάμπινγκ.

Οσοι επιθυμούν να κάνουν διακοπές στο Αχλάδι, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τις κατά τόπους Οργανώσεις. Οσοι θέλουν μπορούν να μεταβούν στο χώρο είτε με δικό τους μεταφορικό μέσο, είτε με το ΚΤΕΛ μέσω Χαλκίδας. Να σημειωθεί ότι η τιμή συμμετοχής είναι πάρα πολύ χαμηλή και περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ενώ φέτος υπάρχει πρόβλεψη για νέα ζευγάρια με παιδιά ή για άτομα με ειδικές ανάγκες να μένουν στα σπιτάκια που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού.


Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: