Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - Προς Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της κυβερνήσεως...Γράφει ο Red Star

Κύριε Αντιπρόεδρε, ο παππούς σας συμμετείχε στην δημιουργία των ταγμάτων ασφαλείας.

Συνεργάστηκε με τους Γερμανούς κατακτητές.Φυλάκισε κομμουνιστές και έκλεισε τον Ριζοσπάστη κατά την διάρκεια της Δικτατορίας του.Έπαιρνε μισθό Προέδρου της Δημοκρατίας για πολλά χρόνια και ας μην είχε το δικαίωμα.

Εσείς ως εγγονός του είστε άξιος συνεχιστής της οικγένειας."Δώσατε" τον Οτσαλάν στους Τούρκους.Βγαίνατε σε παράθυρα της τηλεόρασης την ώρα που σκοτώνονταν Έλληνες στρατιώτες στα Ίμια.Χαρακτηρίσατε πολιτικό νάνο την Γερμανία.Το πήρατε βέβαια πίσω ως γνήσιος "Πάγκαλος". Τώρα προσκυνάτε την Γερμανία και το μνημόνιο.
Υβρίζατε τον Γεώργιο Παπανδρέου που σας έκανε Αντιπρόεδρο.Και τώρα τον υμνείτε(Ως γνήσιος "Πάγκαλος".Συνεχίζετε να ρίχνετε τόνους λάσπης στο Κ.Κ.Ε, χωρίς ποτέ να έχετε ούτε μισή απόδειξη για όσα λέτε.

ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ...ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 3 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΜARFIN.ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ...MAΛΙΣΤΑ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΒΓΑΛΑΤΕ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ MEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.

Προσέξτε όμως...

Σας προειδοποιώ λοιπόν , ότι όταν βρίζετε σας ακούμε. Όταν λέτε κάτι , αυτό καταγράφεται.Και ότι καταγράφεται σήμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αύριο ή μεθαύριο.
Αν νομίζετε πως μιλάτε,λασπολογείτε και κάνετε όλη την βρώμικη δουλειά του ελληνοαμερικάνου αφεντικού σας, χωρίς να σας παρακολουθούμε με προσοχή ,κάνετε λάθος.

Και τέλος κύριε Πρωθυπουργέ , πάψτε να κρύβεστε πίσω από τον Πάγκαλο.Το ξέρουμε ότι ο αντικομμουνισμός ρέει στο αίμα σας.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΔΡΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,
Εις το επανιδείν...


Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: