Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Όσο αγριεύει η επίθεση κατά του λαού τόσο κλιμακώνεται η συκοφαντική επίθεση κατά του ΚΚΕ

Όλοι αυτοί που αδίστακτα καταδικάζουν το λαό να ζήσει μόνιμα στη φτώχεια, στην ανεργία, με μισθούς πείνας, που ξεθεμελιώνουν το Ασφαλιστικό, αυξάνουν δραστικά τα όρια συνταξιοδότησης, μετατρέπουν τις συντάξεις σε επιδόματα ελεημοσύνης και περικόπτουν ακόμα περισσότερο τις ιατροφαρμακευτικές παροχές, προκειμένου να διαφυλάξουν την υψηλή κερδοφορία των μεγαλοκαπιταλιστών επιτίθενται ύπουλα και λυσσαλέα κατά του ΚΚΕ και του ταξικού εργατικού κινήματος επιχειρώντας να παρουσιάσουν το άσπρο - μαύρο.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο σύμμαχός της το ΛΑΟΣ, η ΝΔ που ουσιαστικά συναινεί στους στόχους του μνημονίου, μεγαλοδημοσιογράφοι, οι εκπρόσωποι των βιομηχάνων, των εφοπλιστών κ.α. αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτουν και με όπλο το ψέμα  κατηγορούν το ΚΚΕ που αντιπαλεύει την πολιτική τους ότι «επιθυμεί την εξαθλίωση του λαού»!
Κατηγορούν το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ!
Αυτοί που χρηματοδοτούν τη μεταφορά επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό (για πιο υψηλή κερδοφορία), που υπηρετούν τον καπιταλιστικό ανταγωνισμό, την ελεύθερη διακίνηση εμπορευμάτων και κεφαλαίων, που οδηγούν σε κλείσιμο εργοστασίων, σε μαρασμό ολόκληρων κλάδων, στον εκτοπισμό της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολουμένων. Αυτοί που ελευθερώνουν τις απολύσεις, που γενικεύουν την προσωρινή ελαστική εργασία, προκαλούν λέγοντας ότι οι αγώνες, οι απεργίες των εργαζομένων (ενάντια σε όλα αυτά) ευθύνονται για το κλείσιμο των επιχειρήσεων και για την ανεργία!
Αυτοί που με την πολιτική τους απαγορεύουν στη λαϊκή οικογένεια το δικαίωμα στις διακοπές, κατηγορούν το ταξικό εργατικό κίνημα που αντιπαλεύει την ανεργία και τη μαύρη εργασία, την οποία φέρνει η άρση του καμποτάζ, ότι υπονομεύει τον τουρισμό!
Αυτοί που υπηρετούν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα όπου η διαφθορά, η πολύμορφη ατομική εξαγορά πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστών από τους μεγαλοεπιχειρηματίες είναι νόμος, κατηγορούν το ΚΚΕ που δεν έχει καμία εξάρτηση από το σύστημα για αδιαφάνεια στα οικονομικά, επειδή αρνείται να τους δώσει τον κατάλογο των μελών του ή και τα ονόματα των εργαζομένων που το ενισχύουν οικονομικά!
ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ για να μην ακούσεις τις αλήθειες που λέει για τις αιτίες της κρίσης, για τις αιτίες των ιμπεριαλιστικών πολέμων, για την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και αρμοδιοτήτων.
Γιατί αποδείχτηκε ότι προβλέπει σωστά και σε προειδοποιεί έγκαιρα για τις εξελίξεις.
Γιατί θέλουν το λαό τυφλό, αδύναμο, υποταγμένο, γιατί μόνο έτσι μπορούν να ισοπεδώσουν τα δικαιώματά του, να τον οδηγήσουν στην πιο άγρια εκμετάλλευση, καταδικασμένο να πληρώνει τις κρίσεις και τα αδιέξοδα του καπιταλισμού.
Για να σε εμποδίσουν να βρεθείς δίπλα στο ΚΚΕ, μαζί του στην οργάνωση της λαϊκής πάλης, στον αγώνα για τον δρόμο ανάπτυξης που να υπηρετεί τις ανάγκες του λαού και όχι τα μονοπώλια.
Που στοχεύει αυτή η επίθεση ;
Επιτίθενται γιατί ξέρουν τι θα φέρει η κρίση τους !
Η καπιταλιστική κρίση είναι βαθιά και παρατεταμένη. Όποια ανάκαμψη και αν υπάρξει, θα είναι αναιμική. Νέοι επαναλαμβανόμενοι κύκλοι κρίσης θα ακολουθούν σε όλο πιο τακτά και μικρά διαστήματα.
Γιατί φέρνουν χειρότερες μέρες για το λαό.
Θα κλείσουν εργοστάσια, επιχειρήσεις, θα επιβιώσουν οι ισχυρότεροι, η ανεργία θα αυξηθεί δραματικά. Θα ζητούν διαρκώς νέες θυσίες  από το λαό. Σήμερα δεν απαιτείται απλώς ένα κίνημα διαμαρτυρίας, αλλά ένα κίνημα που θα αντιπαρατεθεί ιδεολογικά-πολιτικά ενάντια στα μονοπώλια.
Γι΄αυτό το κεφάλαιο θέλει να απομακρύνει τη λαϊκή δυσαρέσκεια από την αιτία της κρίσης και από την τάξη τους. Να την οδηγήσουν σε «ασφαλή νερά» : Στην «αδιαφάνεια», στους «ανίκανους διαχειριστές ή κλέφτες».  
Η αστική τάξη δεν φοβάται την αλλαγή του πολιτικού προσωπικού της. Την αλλαγή της τάξης στην εξουσία, φοβάται !
Το ΚΚΕ βρίσκεται στο στόχαστρο της πλουτοκρατίας, για το ρόλο του ως μπροστάρης της πάλης του λαού, για τη φιλολαϊκή πρόταση διεξόδου που έχει.
Αποκαλύπτει ότι αιτία της κρίσης είναι ο καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής, όπου τα πάντα οργανώνονται με κριτήριο το κέρδος και όχι τις ανθρώπινες ανάγκες. Παλεύουμε για κίνημα:
  • ισχυρό και πολιτικοποιημένο, χειραφετημένο από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της εργοδοσίας.
  • που ενώνει όλους τους κλάδους, τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ανεξάρτητα από εργασιακές σχέσεις, στην πάλη για σύγχρονα δικαιώματα.
Μόνο ένα τέτοιο κίνημα που έχει στόχο την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής  μπορεί σήμερα να βάζει εμπόδια στα μέτρα και να ανοίξει τη λαϊκή προοπτική.
Με τη λαϊκή συμμαχία εργατών- φτωχών αγροτών- αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών ενάντια στον κοινό αντίπαλο.
  • Το ΚΚΕ λέει στο λαό ότι για να ζει καλά, πρέπει να αλλάξει η τάξη στην εξουσία.  Η εργατική τάξη με τα λαϊκά στρώματα να γίνουν εξουσία.
Ενώ σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ζει καλά ο λαός, αυτό το εμποδίζει η καπιταλιστική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής. Αυτό μπορεί να αλλάξει όταν ο λαός πάρει την εξουσία.
Λαϊκή εξουσία και Λαϊκή οικονομία. Δηλαδή απόδοση των επιχειρήσεων, του κοινωνικού πλούτου στους πραγματικούς ιδιοκτήτες τους, με την κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής, κεντρικό σχεδιασμό και εργατικό έλεγχο.
  • Να γιατί επιτίθενται στην πολιτική πρωτοπορία των εργαζομένων. Γιατί το ΚΚΕ είναι με τους εργάτες και όχι με τους κεφαλαιοκράτες ! Το φοβούνται γιατί έχει στόχους και αιτήματα πάλης που απαντούν στο σήμερα και ταυτόχρονα δίνουν προοπτική για το αύριο. Γιατί το ΚΚΕ είναι σάρκα από τη σάρκα του λαού. Γιατί έχει αποδείξει με αίμα και θυσίες την αφοσίωσή του και μόνο στο δίκιο των εργαζομένων.
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΚΕ !
  • Το ΚΚΕ σου λέει την αλήθεια. Σε προειδοποιεί έγκαιρα και επιβεβαιώνεται.
  • Γιατί είναι το μόνο Κόμμα που από την πρώτη στιγμή έχει πει ότι την κρίση πρέπει να πληρώσει η πλουτοκρατία και όχι ο λαός.
  • Ότι δεν αναγνωρίζει κανένα χρέος  που δημιούργησε το ίδιο το σύστημα, τα μονοπώλια, οι κυβερνήσεις τους.
  • Ότι πρέπει τελικά να πτωχεύσουν οριστικά και αμετάκλητα οι λίγοι κεφαλαιοκράτες για να μην πτωχεύσουν οι πολλοί, ο λαός, η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.
  • Είναι μέρα -νύχτα δίπλα στους αγώνες του λαού.
  • Είναι μαζί με τους εργάτες στις πύλες των εργοστασίων, στα λιμάνια για την περιφρούρηση των απεργιών, ενάντια στις απολύσεις, στους δρόμους με τις περιφρουρημένες πορείες του.
Οι αγώνες του ΚΚΕ και του ταξικού εργατικού κινήματος, έχουν την αναγνώριση και εργαζομένων άλλων χωρών, αποτελούν παράδειγμα.
Προειδοποιούμε :
Το ΚΚΕ δήλωση μετανοίας στην αστική τάξη, δεν έκανε ούτε θα κάνει !
ΛΕΜΕ ΣΤΑΡΑΤΑ :
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ !
ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .  ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
 
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: