Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η απάντηση του ΚΚΕ για την επιστράτευση-«Τσακίζουν το απεργιακό δικαίωμα»

«Η απόφαση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να επιτάξουν τα φορτηγά Δ.Χ. και να επιστρατεύσουν τους οδηγούς τους, αποτελεί φυσιολογική κίνηση μιας αδίστακτης κυβέρνησης που έχει ως στόχο να τσακίσει κάθε απεργιακό δικαίωμα και να κάνει επίδειξη πυγμής απέναντι στα λαϊκά στρώματα. Η κατάπτυστη απόφαση αποδείχνει ότι το μόνο που απομένει να κάνει η κυβέρνηση, είναι το άνοιγμα των τόπων εξορίας.

Επιβεβαιώνεται ότι για να μη βρίσκεται διαρκώς στα δόκανα των αδιεξόδων και της συστηματικής προσπάθειας των κυβερνώντων να τον διαχωρίζουν με διάφορα διλήμματα και τεχνητές αντιπαραθέσεις, ο λαός δεν έχει άλλο δρόμο από αυτόν της ενωμένης πάλης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».


ΠΗΓΗ:WWW.NEWSBEAST.GR

2 σχόλια:

kazanias είπε...

ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΣΑΤΕ, ΟΤΙ Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ε;
ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΙΛΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ;
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΗΛΙΘΙΕ ΜΕΣΟΑΣΤΕ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΩΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ.
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΟΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΜΕΣΟΑΣΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ.
ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΕΣΟΣΤΡΩΜΑΤΑ.
ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΥΤΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.
Η ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ Δ.Χ.Φ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΔΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΡΥΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΜΕ ΠΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΦΗ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

Red Star είπε...

Είσαι σωστός σύντροφε, ωραία τα λες και μακάρι να τα έχουν συνειδητοποιήσει αυτά και άλλοι ...