Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Εκδηλώσεις καταδίκης του φασιστικού πραξικοπήματος από την ΕΔΟΝ

To K.Σ της ΕΔΟΝ σε συνεργασία με τις Επαρχιακές Οργανώσεις της ΕΔΟΝ διοργανώνει και συμμετέχει σε μια σειρά από εκδηλώσεις, στην 36η επέτειο του φασιστικού πραξικοπήματος, εκδηλώσεις καταδίκης των μαύρων επετείων αλλά και τιμής των ηρωικών πεσόντων της αντίστασης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

14 Ιουλίου 2010,
 
• 7:00 μμ. Προσυγκέντρωση στην Ακαδημία. Πορεία Νεολαίας προς τον χώρο της θυσίας των τεσσάρων του Αη Γιάννη στην Λάρνακα όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής από το ΑΚΕΛ Λάρνακας. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.
 15 Ιουλίου 2010, 
 
• 7:00 πμ – 9:00 πμ. Δόσιμο ενημερωτικού φυλλαδίου για τις μαύρες επετείου σε κύριες οδικές αρτηρίες όλων των επαρχιών. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τον Γ.Γ. ΕΔΟΝ στα φώτα του παντοπωλείου του Αγ. Αντωνίου στην Λευκωσία.

• 8:30 πμ. Κατάθεση στεφάνου στο επίσημο μνημόσυνο ηρωικών πεσόντων της αντίστασης στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης.

• 7:00 μμ. Προσυγκέντρωση στα φώτα του Debenhams – Μεγάλη Πορεία Νεολαίας στο Προεδρικό Μέγαρο για την καταδίκη των μαύρων επετείων του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής. Ομιλητής ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τον Παντελή Θαλασσινό.

• 7:15 μμ. Κατάθεση στεφάνου και λουλουδιών στους τάφους των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.
 
16 Ιουλίου 2010,
 
• 11:00 πμ. Συμμετοχή της ΕΔΟΝ Λεμεσού στην πικετοφορία την οποία διοργανώνει το ΑΚΕΛ Λεμεσού στους κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού.
• 7:45 μμ. Προσυγκέντρωση στο οίκημα του Συνδέσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών. Πορεία προς το μνημείο πεσόντων αντιστασιακών. Ομιλητής ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: