Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

«Θα ιδρύσω κόμμα» λέει η Ντ. Μπακογιάννη - Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΑΜΠΙΡΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ.Ο ΚΟΜΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Σε ίδρυση νέου κόμματος θα προχωρήσει η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του Σκάι σήμερα το πρωί. Ωστόσο, η ανεξάρτητη βουλευτής δεν διευκρίνισε πότε σκοπεύει να προβεί σε αυτή την κίνηση.
Τα υπάρχοντα κόμματα έχουν "πεπαλαιωμένους μηχανισμούς και οι πολίτες δεν μπορούν να λειτουργούν με τη λογική του χθες" είπε και ξεκαθάρισε δε ότι το "φόρουμ δεν είναι κόμμα" και πως αυτό δεν πρόκειται να μετεξελιχθεί σε κάτι τέτοιο.
"Θα συνεχίσει να υπάρχει" πρόσθεσε η ίδια.


Η Ντ. Μπακογιάννη είπε ακόμη ότι δεν πρόκειται να βιαστεί να προχωρήσει στη σύσταση κόμματος για να προλάβει τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, τονίζοντας ότι θα στηρίξει ορισμένους καλούς υποψήφιους ανεξαρτήτου "χρώματος".
Αναφερόμενη στην αποχώρησή της από τη Ν.Δ, είπε ότι ναι μεν στεναχωρήθηκε πολύ, αλλά παράλληλα απελευθερώθηκε.
"Το κόμμα είχε πάψει να είναι ανοιχτό" τόνισε η κ.Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι:"Συναισθηματικά είναι δύσκολο να λες η Ν.Δ δεν είναι κόμμα μου". 


Πηγή:www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: