Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Στη «σύνταξη» βγαίνει ο Πολ το χταπόδι


Στη σύνταξη θα βγει, αναγκαστικά, το δημοφιλές χταπόδι το οποίο έχει προκαλέσει αίσθηση ανά τον πλανήτη μετά τις εύστοχες προβλέψεις των αποτελεσμάτων στο φετινό Μουντιάλ. Ο Πολ –όπως ονομάζεται το χταπόδι – έκανε τόσες προβλέψεις όσα είναι και τα πλοκάμια του: επτά για τις αναμετρήσεις της Γερμανίας και μία για τον τελικό.

Το δημοφιλές μαλάκιο με την ανεπτυγμένη διαίσθηση θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, δήλωσε στο AP Television News η Τάνζα Μούνζγκ, εκπρόσωπος τύπου του ενυδρείου Sea Life στο Ομπερχάουζεν. «Δεν θα κάνει άλλους χρησμούς –ούτε για το ποδόσφαιρο αλλά ούτε για την πολιτική, τα κοσμικά ή την οικονομία. Ο Πολ θα επιστρέψει στην προηγούμενη δουλειά του –να κάνει τα παιδιά να γελούν», τόνισε.
Παρ’ όλα αυτά, ο Πολ τράβηξε σήμερα για τελευταία φορά τα φλας επάνω του. Οι εργαζόμενοι στο ενυδρείο έβαλαν στη γυάλα του Πολ ένα χρυσό κύπελλο. Παρότι είχαν βάλει σε αυτό τρία μύδια, ο Πολ αδιαφόρησε για αρκετή ώρα, μέχρι που πήρε τελικά ένα μύδι και το καταβρόχθισε μπροστά στις κάμερες. Αυτός είναι και ο επίλογος της σύντομης καριέρας του χταποδιού-προφήτη.
ΠΗΓΗ: www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: