Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μ-Λ ΚΚΕ: Προβοκάτσια για να συγκαληφθεί η παλλαϊκή καταδίκη των αντεργατικών μέτρων

Ο ανυπότακτος ελληνικός λαός σε μια από τις μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις των τελευταίων δεκαετιών σε όλη τη χώρα και ειδικά στην Αθήνα έστειλε μαχητικό μήνυμα μαζικής λαϊκής αντίστασης για την απόκρουση και ανατροπή των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων, που επιβάλλουν εναντίον της Ελλάδας και του λαού της, Κυβέρνηση - Ολιγαρχία -ΕΕ και ΔΝΤ.



Με σκοπό την κατάπνιξη του πανεργατικού αγώνα, τον εκφοβισμό των εργαζομένων και την υπονόμευση της παραπέρα ανάπτυξης του μαζικού λαϊκού κινήματος, η μεγαλειώδης κινητοποίηση τουλαού της Αθήνας χτυπήθηκε προσχεδιασμένα από τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς βίας και τρομοκρατίας.



Η προβοκατόρικη δράση των εμπρηστών που οδήγησε σε τραγικό θάνατο τρεις ανθρώπους επιχειρείται τώρα να χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση και όλα τα αστικά κόμματα και τα φερέφωνά τους σαν άλλοθι για τη δυσφήμιση του μαζικού κινήματος και για να συγκαλυφτεί η παλλαϊκή κατακραυγή και καταδίκη των αντεργατικών μέτρων.


Ακόμη περισσότερο επιχειρείται να αξιοποιηθεί για την έξαρση της πιο ωμής κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας εναντίον του λαού. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, ο λαός και η νεολαία δεν θα υποταχθούν και δεν θα σκύψουν το κεφάλι. Ο μαζικός λαϊκός αγώνας θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: