Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Η απόδειξη της προβοκάτσιας από ιστοσελίδα που διαφημίζει ΛΑ.Ο.Σ. και φασιστοειδή

Η προβοκάτσια του ΛΑ.Ο.Σ. αποκαλύπτεται. Ο Γ. Καρατζαφέρης ισχυρίστηκε ότι το ΚΚΕ κάλεσε τους διαδηλωτές να εισβάλουν στη Βουλή και να την κάψουν. Την απάντησή του την πήρε. Είναι προβοκάτορας.



Η απόδειξη γι αυτό έρχεται και από μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, την www.thermopilai.org.



Αυτή η ιστοσελίδα έχει αναλάβει να προβάλλει εργολαβικά τις δραστηριότητες του ΛΑ.Ο.Σ. και διαφόρων άλλων φασιστοειδών, χρυσαυγιτών. Εχει βασικό μότο του το «Τιμή μας η πίστις στο Εθνος». Φιγουράρουν ανάμεσα σε άλλα, ομιλίες και δραστηριότητες του γνωστού φασιστοειδούς Κ. Πλεύρη, του Αθ. Πλεύρη, βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., του Αδωνι Γεωργιάδη, βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ.



Σε αυτή, λοιπόν, την ιστοσελίδα, υπάρχει ένα κείμενο κάποιου αγανακτισμένου (προφανώς χρυσαυγίτη ή οπαδού του ΛΑ.Ο.Σ.) επειδή το ΠΑΜΕ περιφρούρησε τη Βουλή και δεν άφησε τους συγκεντρωμένους να μπουν μέσα. Παραθέτουμε το κείμενο που αποκαλύπτει τι ακριβώς έχει γίνει.



Ο τίτλος του κειμένου είναι: «Απεργία της 5ης Μαΐου 2010. Η πορεία του απλού κόσμου... και η προσπάθειά χειραγώγησης από το ΠΑΜΕ».



Και το κείμενο γράφει:



«Τα παρακάτω γεγονότα δεν επιδέχονταν καμία αμφισβήτηση μιας και ο γραφών και η παρέα φίλων ήταν αυτόπτες μάρτυρες των όσων συνέβησαν σήμερα στην απεργία την 5 ΜΑΪΟΥ του 2010. Φτάσαμε στο Σύνταγμα περί της 12 το μεσημέρι, τότε κατέφθανε και η πορεία του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια, με συνθήματα για την πλουτοκρατία, και τον εργάτη... τα γνωστά. Τα συνθήματα τα φώναζε μια μερίδα ανθρώπων που ηγούνταν της πορείας.



Με το πέρασμα του πρώτου μπλοκ του ΠΑΜΕ η πορεία που ακολουθούσε ήταν αραιή χωρίς νεύρο και παλμό, περνώντας μπροστά από το κοινοβούλιο και προχωρώντας προς τις στήλες του Ολυμπίου Διός.



Το χτεσινό κείμενο της ιστοσελίδας που επιβεβαιώνει με κάθε λεπτομέρεια την προβοκάτσια του ΛΑ.Ο.Σ.



Ξάφνου έξω από την είσοδο του κοινοβουλίου ήταν καμιά δεκάρια άτομα και κοιτούσαν την πορεία. Ενα μέρος ανθρώπων που δεν ήταν του ΠΑΜΕ, τους αντιλήφθηκε και άρχιζε να βρίζει... Αλήτες, κλέφτες, Γα... τ. μ.... της Μ....., Προδότες, κτλ. Δεν χρειάστηκε πολύ η πορεία του ΠΑΜΕ "έσπασε" ο κόσμος κατευθύνθηκε προς αυτούς που έβλεπε να τον κοιτούν ήρεμοι έξω από το κοινοβούλιο.



Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη, "Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε" μανιασμένο το πλήθος έβριζε ασυγκράτητα. Μέσα σε 10 λεπτά τα συνθήματα είχαν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας, έξαλλη η μάζα του κόσμου φώναζε συνθήματα όπως: "Να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή", "Πουτάνας Γιοι πολιτικοί", "Κουφάλες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες", "κλέφτες, Προδότες!". Το αίμα μας πλημμύρισε από οργή και τα μάτια όλων κοιτούσαν τα παράθυρα του κοινοβουλίου έτοιμα να κατασπαράξουν όπιον κοίταζε από μέσα.



Το ΠΑΜΕ κατάλαβε ότι έχανε τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Ξάφνου μια ομάδα 60 νεαρών με σημαίες του ΠΑΜΕ κρατώντας ο ένας τα χέρια του άλλου ήρθε και στάθηκε μπροστά από το πλήθος καταμήκος των δύο κουβουκλίων των Ευζώνων και κοίταγε όχι προς το κοινοβούλιο άλλα... καταπρόσωπο το μανιασμένο πλήθος. Οποτε ο κόσμος φώναζε τα παραπάνω συνθήματα το ΠΑΜΕ φώναζε ταυτόχρονα προσπαθώντας να σκεπάσει τα συνθήματα του κόσμου. Δεν άργησαν να ακούγονται διαμαρτυρίες από τους πολίτες "γιατί κοιτάτε προς εμάς... και όχι την βουλή". Ο κόσμος φώναζε στους νεαρούς "ρε οι εχθροί είναι μέσα στην βουλή γιατί κοιτάτε εμάς;"



Δεν άργησε να καταλάβει ο κόσμος ότι στάθηκαν μπροστά από αυτούς για να ελέγχουν την κατάσταση να μην τους ξεφύγει ο κόσμος και συμβεί κάτι μη ελεγχόμενο. Ο κόσμος δεν πτοήθηκε φώναζε μανιασμένα σκεπάζοντας τα συνθήματα του ΠΑΜΕ. Οι αρχηγοί των νεαρών φώναζαν "όλοι πίσω στην πορεία" οι νεαροί τώρα, κατέβηκαν από τα σκαλιά του Αγνώστου Στρατιώτη, και έσπρωχναν τον κόσμο πίσω "όχι ρε λέγανε κάποιοι εμείς θέλουμε ΕΔΩ!" Για μια στιγμή ο κόσμος έκανε πίσω, όμως κάποιοι έσκυψαν κάτω από μπλοκ των νεαρών και βρέθηκαν πάλι μπροστά κοιτώντας, τον κόσμο που σπρωχνόταν από το ΠΑΜΕ να επιστέψει στην προκαθορισμένη πορεία.



Αυτοί που πέρασαν μπροστά φώναζαν στον κόσμο να ξαναέρθει μπροστά. Ο κόσμος έσπασε το μπλοκ του ΠΑΜΕ και ξαναπήγε εκεί που ήταν. Το ΠΑΜΕ αποχώρησε φοβούμενο επεισόδιο με τον απλό κόσμο! Αυτό επαναλήφθηκε δύο φορές. Τότε άρχισε να ξαναφωνάζει με μανία ο κόσμος. Κάποιοι άρχισαν να τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο, ο κόσμος ακολούθησε. Τα συνθήματα "να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή" "κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες" με μεγαλύτερη ένταση. Κάποιοι μέσα απο την βουλή απο το παράθυρο του πάνω ορόφου κοίταζαν τον κόσμο και γελούσαν...



Το πλήθος εξαγριώθηκε και το σύνθημα δόθηκε "ΝΤΟΥ". Τότε περίπου 100 άτομα ανέβηκαν με μανία την δεξιά σκάλα του κοινοβουλίου προσπαθώντας να μπουκάρει στην βουλή! Τότε τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων και ο κόσμος οπισθοχώρησε φωνάζοντας και βρίζοντας την αστυνομία. Περιττό να πούμε ότι ολόκληρη η πορεία κοιτούσε τα τεκταινόμενα, αφου είχε σταματήσει μπροστά στον κεντρικό δρόμο. Αυτά ήταν τα γεγονότα μέχρι της 2 η ώρα.



Εν κατακλείδι η προσπάθεια του ΠΑΜΕ να χειραγωγήσει τον κόσμο ήταν ολοφάνερη σε αυτούς που ήταν μπροστά. Ομως το σύνθημα "κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες" απευθυνόταν προς όλους, να το έχουν υπόψη τους».

Το παραπάνω κείμενο από αυτόπτες δε χρειάζεται κανένα σχόλιο. Η προβοκάτσια που έστησαν τους γυρίζει μπούμερανγκ.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: