Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Την ξέχασαν στο αεροπλάνο γιατί κοιμόταν!

Μήνυση στην αεροπορική εταιρεία United Airlines προτίθεται να κάνει μια 36χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ, καθώς την... ξέχασαν μέσα στο αεροπλάνο, μετά την πτήση από την Ουάσινγκτον στη Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα να μείνει κλειδωμένη μέσα στο αεροπλάνο για περίπου τέσσερις ώρες μετά την προσγείωση.

Όταν ξύπνησε είδε το προσωπικό καθαρισμού του εσωτερικού του αεροσκάφους και τους ζήτησε βοήθεια, ωστόσο δεν της επετράπη να φύγει μέχρις ότου να εξακριβωθεί από τις αρχές ασφαλείας ότι δεν επρόκειτο για τρομοκράτη, κάτι που έγινε τέσσερις ώρες μετά.

Η Τζίντζερ Μακ Γκουαΐρ οργισμένη προσέλαβε δικηγόρο για να κάνει μήνυση στην United Airlines, ζητώντας αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη και τον εγκλεισμό της, καθώς και κατηγορώντας της αεροπορική εταιρεία για αμέλεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δικηγόρος της 36χρονης ανέλαβε ο GeoffreyFieger, από τους πιο γνωστούς δικηγόρους στις ΗΠΑ με χαρακτηριστικές υποθέσεις όπως αυτή του Τζακ Κεβόρκιαν (του γιατρού που εξασκούσε ευθανασία σε ασθενείς που βρίσκονταν στο τελικό στάδιο της ασθένειάς του) και πιο πρόσφατα ενός στρατιώτη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι παραγωγοί της βραβευμένης με όσκαρ ταινίας «The Hurt Locker» ήταν δική του ιστορία και του την έκλεψαν...

ΠΗΓΗ: www.star.gr
Η Τζίντζερ Μακ Γκουαΐρ πετούσε με τη νυχτερινή πτήση εξπρές, όμως όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 12.27 μετά τα μεσάνυχτα, κανένας δεν την ξύπνησε να της πει ότι έφτασε στον προορισμό της. Έτσι και οι πενήντα επιβάτες εξήλθαν από το αεροπλάνο αλλά η 36χρονη έμεινε μέσα σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: