Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Αντιαριστερή υστερία στο ALTER !

O πολιτικός συντάκτης- παρουσιαστής κλόουν γυφτομουσικών εκπομπών Άκης Παυλόπουλος είχε το θράσος να κατηγορήσει με άθλιο τρόπο το Κ.Κ.Ε και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α που δεν πήγαν στην συνάντηση παρωδία της κεντροδεξιάς-ακροδεξιάς , υπό την Προεδρία Παπούλια.

Από κοντά και ο πάμπλουτος μεγαλοεκδότης-ιδιοκτήτης ΜΜΕ Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε για ασέβεια του Κ.Κ.Ε και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Και βέβαια ο γραφικός Τράγκας ολοκλήρωσε την συντονισμένη επίθεση στην αριστερά ,μιλώντας για διαδηλωτές στο δρόμο που πιστεύουν ακόμα στον Στάλιν ,το Λένιν και τον Μπρέζνιεφ... 
Το ΑLTER είναι ΄΄ενα από τα κανάλια που έχει πάρει εργολαβία να παρουσιάζει "Αποκλειστικές συνεντεύξεις" του Καρατζαφύρερ.Σε κάθε 5 παρουσίασεις του ακροδεξιού προέδρου του Ορθόδοξου Συναγερμού ,θυμάται να καλέσει καμιά φορά και την Παπαρήγα ή τον Τσίπρα.
Το Alter με συνέπεια υπηρετεί το πολιτικό κατεστημένο, που του έχει "δανείσει" ολόκληρη συχνότητα για λίγα ψίχουλα.Όταν ο λαός πάρει στα χέρια του την εξουσία θα δώσει την κατάλληλη απάντηση σε όλους αυτούς τους άθλιους προπαγανδιστές του συστήματος. 


Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: