Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: Πέμπτη 6 Μάη ΟΛΟΙ στην συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, νέοι, άνεργοι και απόμαχοι της δουλειάς σε όλη τη χώρα διαδήλωσαν την οργή τους ενάντια στην βαρβαρότητα των μέτρων της κυβέρνησης, των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών ΔΝΤ και Ευρωπαϊκής Ένωσης..
Το κατεστημένο, τρομοκρατημένο από το λαϊκό ποτάμι της οργής επιστράτευσε για μια ακόμη φορά μηχανισμούς προβοκάτσιας, υπονόμευσης, αποπροσανατολισμού και τρομοκρατίας. Η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ εκμεταλλεύονται βάναυσα τον τραγικό θάνατο τριών ανθρώπων για να στήσουν σκηνικό ομοψυχίας, τρόμου και ωμής καταστολής των αγώνων.
Οι προβοκάτσιες για να στηθεί κλίμα εθνικής ομοψυχίας και δήθεν ομαλότητας μέσα από το πνεύμα υποταγής του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών δεν θα αποπροσανατολίσουν το λαό και τους εργαζόμενους.
Η μοναδική και πιο αποτελεσματική απάντηση στο κλίμα που επιχειρούν είναι η συνέχεια και κλιμάκωση του δίκαιου αγώνα για την πλήρη ανατροπή των βάρβαρων μέτρων και των πολιτικών των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών ΔΝΤ και ΕΕ της κυβέρνησης και του ντόπιου κατεστημένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: