Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την επίθεση κατά του εργατικού κινήματος και του ΚΚΕ

Η επίθεση της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και σειράς ΜΜΕ και εντύπων, κατά της 48ωρης απεργίας που κήρυξε το ΠΑΜΕ και της περιφρούρησής της στους τόπους δουλειάς, καθώς και η χυδαία επίθεση κατά του ΚΚΕ, επιβεβαιώνει τον ταξικό χαρακτήρα και ρόλο τους υπέρ των συμφερόντων της πλουτοκρατίας και τη στήριξη που παρέχουν στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Δείχνει ότι ανησυχούν για την επιτυχία της απεργίας και για τις μεγάλες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Ανησυχούν, επειδή όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι δεν σκύβουν το κεφάλι.
Η ηγεσία της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και τα εκδοτικά συμφέροντα, όχι μόνο αδιαφορούν, αλλά και υποστηρίζουν τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, την τρομοκρατία της εργοδοσίας εναντίον των εργαζομένων, τους εκβιασμούς και τις απειλές, τις συνθήκες γαλέρας που δουλεύουν οι σύγχρονοι σκλάβοι. Και ενοχλούνται, επειδή πολλές δυνάμεις αντιδρούν και διεκδικούν τα δικαιώματά τους.  
Η ιδεολογική τρομοκρατία που επιχειρούν, είναι βέβαιο ότι θα τους γίνει μπούμερανγκ. Η εργατική τάξη, η φτωχή αγροτιά και οι αυτοαπασχολούμενοι θα δυναμώσουν την πάλη τους, θα προωθήσουν τη συμμαχία τους σε πείσμα θεών και δαιμόνων. Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι μπορεί για αυτό. Ας μην αμφιβάλουν η κυβέρνηση και τα στηρίγματά της, οι κεφαλαιοκράτες και οι ηγεσίες της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.
Είναι τώρα η ώρα που πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να διαχωρίσουν τις ευθύνες τους από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και κάθε άλλο κόμμα που η πολιτική του εξυπηρετεί τα μονοπώλια και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: