Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Υπερέχει το ταξικό συμφέρον...ΩΡΑΙΟΣ ...ΑΧΤΑΡΜΑΣ έχουν γίνει ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΛΑ.Ο.Σ




ΩΡΑΙΟΣ ...ΑΧΤΑΡΜΑΣ έχουν γίνει ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΛΑ.Ο.Σ.! Μιλάμε για πραγματικό κουβάρι!
Το ΠΑΣΟΚ - και μάλιστα μέσω του πρωθυπουργού - έχει χαρακτηρίσει το ΛΑ.Ο.Σ. «υπεύθυνη δύναμη», πλην όμως ενίοτε κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για σύμπλευση με τον ΛΑ.Ο.Σ.
Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ για ανικανότητα, πλην όμως δηλώνει ότι θα ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση και στηρίζει τις δύσκολες επιλογές. Παράλληλα, κατηγορεί τον ΛΑ.Ο.Σ. ότι συντάσσεται με το ΠΑΣΟΚ.



Ο ΛΑ.Ο.Σ. πάλι κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για άνευρη αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ για διαφθορά, πλην όμως και αυτό στηρίζει την κυβέρνηση αφού «η πατρίδα» περνάει δύσκολες ώρες!
Επειδή, όμως, όλοι αυτοί αποκλείεται ξαφνικά να τρελάθηκαν, είναι προφανές ότι έχουν βαλθεί να μπερδέψουν τον κόσμο. Κι αυτό για να μη δει ποιο είναι αυτό το σημείο στο οποίο πραγματικά συμφωνούν.
Και δεν είναι άλλο παρά η στήριξη της πολιτικής υπέρ του κεφαλαίου και κατά των εργαζομένων και μάλιστα συγκεκριμένα όπως εκφράζεται - απαιτητικά - σήμερα με την κυβερνητική πολιτική.
Τελικά, κάθε κουβάρι ξεμπερδεύεται εύκολα, αρκεί να βρεις το σωστό σημείο να το πιάσεις. Κι αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν.
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ό,τι θέλει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου και παρουσιάζει το φορολογικό νομοσχέδιό του σχεδόν ως ...επίθεση στο μεγάλο κεφάλαιο.Ελα, όμως, που είναι λίγο δύσκολο να κάνεις «επίθεση» στο κεφάλαιο και να δηλώνεις παράλληλα πως ασκείς πολιτική «προσέλκυσης επενδύσεων». Είναι αντιφατικό, πώς να το κάνουμε.Αφήστε που δεν παρατηρήσαμε και μεγάλη ...κίνηση στα αεροδρόμια και στα λιμάνια. Γιατί, έτσι όπως μας τα λένε, όλοι οι προύχοντες του τόπου έπρεπε να συνωστίζονται για να διαφύγουν.
Μάλλον το ανάποδο βλέπουμε: Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση..

Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: