Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ για την παρέμβαση του κόμματος στην εργατική τάξη & το συνδικαλιστικό κίνημα


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαρτίου η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ για τις εξελίξεις και τα καθήκοντα του Κόμματος στην εργατική τάξη και το συνδικαλιστικό της κίνημα. Η απόφαση της  Συνδιάσκεψης θα δοθεί στη δημοσιότητα με τον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη στις 14 Μαρτίου.
Η ΚΕ καλεί τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους φίλους του Κόμματος, όλους τους εργαζόμενους που ενδιαφέρονται για την ισχυροποίηση και την ανασύνταξη του εργατικού-λαϊκού κινήματος, την οικοδόμηση της ταξικής ενότητας και της αντιμονοπωλιακής λαϊκής συμμαχίας να μελετήσουν τις αποφάσεις της Συνδιάσκεψης.



 Να πρωτοστατήσουν προκειμένου αυτές να γίνουν κτήμα των εργαζόμενων, των γυναικών και των νέων που αναζητούν σήμερα στήριγμα για να αντιμετωπίσουν τα βάρβαρα μέτρα κυβέρνησης-ΕΕ-πλουτοκρατίας.
Τα συμπεράσματα, οι κατευθύνσεις της Συνδιάσκεψης αποτελούν ένα ισχυρό όπλο στην πάλη για να δυναμώσουν και να πολιτικοποιηθούν οι αγώνες της εργατικής τάξης και του λαού, να απεγκλωβιστούν από τα αστικά ιδεολογήματα και την μοιρολατρία εργατικές λαϊκές συνειδήσεις. Για να οικοδομήσουμε το αντιιμπεριαλιστικό αντιμονοπωλιακό μέτωπο για τη λαϊκή εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: