Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΓΣΕΕ κατά ΚΟΕ για την επίθεση στον Γ. Παναγόπουλο-«Φωτογραφίζει» τη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνη



Την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, «φωτογραφίζει» η ΓΣΕΕ ως υπεύθυνη για την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Παναγόπουλος, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας για τα νέα οικονομικά μέτρα.
"Με το ξεκίνημα της ομιλίας του Προέδρου της ΓΣΕΕ, οργανωμένες ομάδες μεταξύ αυτών ορισμένοι που κρατούσαν κοντάρια και σημαίες της ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος), ξεπήδησαν από διαφορετικές κατευθύνσεις και επιτέθηκαν κατά του Προέδρου και των άλλων στελεχών χτυπώντας τους δολοφονικά και αδιακρίτως", αναφέρεται στην ανακοίνωση της συνδικαλιστικής οργάνωσης.

Η ΓΣΕΕ χαρακτηρίζει "άνανδρη, προσχεδιασμένη, προβοκατόρικη και δολοφονική" την επίθεση. "Την ώρα που το Συνδικαλιστικό Κίνημα δίνει μάχες για τα εργατικά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, οι συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες επιτίθενται κατά της ΓΣΕΕ και του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος", σημειώνει και καλεί κυβέρνηση και Μιχ. Χρυσοχοΐδη να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
Πηγή:www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: