Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Επικίνδυνη γίνεται η κυβέρνηση καθώς προσπαθεί να εξάψει τον πατριωτισμό του λαού, ανέφερε η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα από τη Θεσσαλονίκη.


«Η κυβέρνηση δεν διαθέτει μόνο μια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, ταυτόχρονα, όμως, γίνεται και επικίνδυνη απέναντι στον λαό, καθώς προσπαθεί να εξάψει τον πατριωτισμό του λαού» ανέφερε η Α. Παπαρήγα.
Συνεχίζοντας τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ καλεί το λαό να κάνει πρωτόγνωρες θυσίες και « στα πόδια εκείνων των επιχειρηματιών, των επιχειρηματικών ομίλων, του συστήματος, που έχουν μία μόνο πατρίδα ή μπορεί να έχουν και πολλές πατρίδες, ανάλογα που εξασφαλίζουν τη μέγιστη κερδοφορία».

Επίσης απηύθυνε την ερώτηση προς τον πρωθυπουργό αλλά και τον πρόεδρο της Ν.Δ., «Ποια είναι η συμφωνία για το Αιγαίο, μήπως πρέπει να μας ενημερώσουν ή περιμένουν σε ποιο περιτύλιγμα θα τη σερβίρουν, για να επιχειρήσουν να παραπλανήσουν το λαό;»
Ανέφερε ακόμη πως οι νέοι που εργαζόντουσαν με το καθεστώς των stage είναι τα πρώτα θύματα μετά τις εκλογές καθώς έμειναν χωρίς δουλειά και κατέληξε στις δηλώσεις της πως « Επισήμανε ότι το « όλη η συγκέντρωση της προσοχής μας είναι στο να κρατήσει ο λαός ψηλά το φρόνημα του, να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του. Ο δρόμος θα είναι πολύ δύσκολος, καθώς τα μέτρα θα είναι συνεχή και αλλεπάλληλα».
Πηγή:www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: