Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΛΑΟ

Από Αντίσταση στις γειτονιές!:

Το ψήφισμα αυτό προτείνεται σε φορείς, οργανώσεις και άτομα να υπογραφεί σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ινδικό λαό που δοκιμάζεται αλλά και σε όποιον, μέσα στην Ινδία, στέκεται αλληλέγγυος σε αυτόν. Οι συλλήψεις, βασανισμοί εξαφανισμοί και δολοφονίες αγωνιστών, όσο περνάει ο καιρός και όσο η αντίσταση του Ινδικού λαού εντείνεται, αυξάνουν. Η αλληλεγγύη προς κάθε αγωνιστή και λαό εκτός από όπλο  είναι και υποχρέωση όλων των αγωνιστών, αριστερών και λαϊκών οργανώσεων. Δεν δικαιολογείται πλέον καμιά καθυστέρηση και κανένας ενδοιασμός στο να εκφραστεί στο λαό της Ινδίας. Προς το παρών όποιος θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη του μπορεί να στέλνει e-mail στο blog (antigeitonies@yahoo.gr) σύντομα θα ανοιχτεί φόρμα συλλογής υπογραφών με προοπτική να επιδωθούν στην Ινδική πρεσβεία.
Το τελευταίο διάστημα το ινδικό κράτος εντείνει την καταστολή και την τρομοκρατία ενάντια στον ινδικό λαό. Βαφτίζει τρομοκράτες όσους αντιστέκονται στην καταλήστευση των φυσικών πόρων της χώρας, στην βίαιη εκτόπιση των ιθαγενών. Συλλαμβάνει, βασανίζει ή ακόμη και δολοφονεί οποιονδήποτε παλεύει ή στέκεται αλληλέγγυος στους αγώνες του λαού, βαφτίζοντάς τον μαοϊκό ή και τρομοκράτη.
Δεν είναι τυχαία η σύλληψη του Δρ. Νταρσάν Παλ μέλους του Συντονιστικού Συμβουλίου του Λαϊκού Δημοκρατικού Μετώπου της Ινδίας το βράδυ της 23ης Μαρτίου 2010 από την αστυνομία όπως και δεκάδων ηγετών αγροτικών οργανώσεων στο κρατίδιο Πουντζάμπ. Ο Νταρσάν Παλ πέρα από γνωστός για τους αγώνες του υπέρ του ινδικού λαού είναι και φίλος του ελληνικού λαού. Συμμετείχε στις κινητοποιήσεις ενάντια στη Σύνοδο της ΕΕ που διεξήχθησαν το 2003 στη Θεσσαλονίκη.
Όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία αλλά βάση της «Επιχείρησης Πράσινο Κυνήγι» η οποία ήδη βρίσκεται σε εφαρμογή και με πρόφαση τον πόλεμο ενάντια στους μαοϊκούς ή ναξαλίτες ερημώνει χωριά, συλλαμβάνει αγωνιστές, εκπαιδεύει, εξοπλίζει και στέλνει κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς και παρακρατικές συμμορίες να τρομοκρατήσουν το λαό της Ινδίας που συνεχίζει να αντιστέκεται στις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές του ινδικού Κράτους!

Άμεση απελευθέρωση των ινδών αγωνιστών που βρίσκονται στις φυλακές του ινδικού κράτους! 
Αλληλεγγύη στον αγώνα του ινδικού λαού!
Όχι στη γενοκτονία που ετοιμάζει το ινδικό κράτος! 
Να σταματήσει άμεσα η «Επιχείρηση Πράσινο Κυνήγι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: