Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Σικάγο έγινε ο Βύρωνας ! Περαστικός νεκρός σε συμπλοκή ΕΛ.ΑΣ.- ληστών


Ένας πολίτης νεκρός και δύο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τραυματισμένοι ήταν ο απολογισμός αστυνομικής επιχείρησης στο Βύρωνα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησαν να συλλάβουν τους κακοποιούς, οι οποίοι χθες στο Μαρούσι κατάφεραν να αφοπλίσουν αστυνομικούς . Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και ρίψη χειροβομβίδων από τους κακοποιούς - με αποτέλεσμα 25χρονος περαστικός να χάσει τη ζωή του.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Παλαιών Πατρών Γερμανού στο Βύρωνα. Δύο αστυνομικοί παρακολουθούσαν τα δύο άτομα αλβανικής καταγωγής και επιχείρησαν να τους συλλάβουν καθώς έβγαιναν από το σπίτι τους στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στο Βύρωνα. Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ οι δράστες πέταξαν εναντίον των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. χειροβομβίδες, με αποτέλεσμα οι δύο ένστολοι να τραυματιστούν.
Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών και των εκρήξεων τραυματίστηκε θανάσιμα 25χρονος Βορειοηπειρώτης, ο οποίος εργαζόταν ως υδραυλικός σε παρακείμενη οικοδομή. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του - ήταν πατέρας ενός παιδιού.
Ο ένας από τους δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν, νοσηλεύεται επίσης τραυματισμένος.
Σημειώνεται ότι τρεις χειροβομβίδες από αυτές που πέταξαν οι κακοποιοί και δεν εξερράγησαν αναζητούνται από άνδρες ειδικού κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη για αρκετή ώρα.
Το όπλο του ενός αστυνομικού, που περιήλθε στην κατοχή των δραστών χθες, βρέθηκε σε αυτοκίνητο των κακοποιών. Στο σπίτι που διέμεναν οι αστυνομικοί βρήκαν αρκετά όπλα ενώ οι ίδιοι φέρονται να έχουν διαπράξει σωρεία ληστειών.

Πηγή:www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: